Estrena del BusBici a Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 15:00

Divendres passat Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons van estrenar el BusBici amb èxit de participació. 50 nens i nenes de les dues escoles del poble, el Roser i Bellpuig, s'hi van apuntar.

El BusBici es va estrenar amb 50 infants pedalant, 15 Motors i 5 acompanyants. En total 70 persones pedalant dels 3.036 habitants. El 23% dels alumnes de l'Escola Bellpuig van utilitzar el Busbici i   8 infants van ser els pioners del Col·legi el Roser. 

Busbici és una iniciativa impulsada per l’AFA Bellpuig i AMPA Roser que s’emmarca en el projecte de Camí Escolar de Vilatorta i Vilalleons. La iniciativa vol fomentar l’ús de la bici com a mitjà per anar a l’escola i desplaçar-se dintre del municipi i compta amb el suport de l'Ajuntament de  Sant Julià de Vilatorta.

Al municipi es treballa des del curs passat en la creació d'un camí escolar, que té com a objectiu analitzar i proposar solucions en l'urbanisme per una mobilitat segura a peu o en bicicleta dels infants i la realització d'accions per promoure-la.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 14:29