Mostra de Cinema Juvenil

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 09:00

El diumenge 8 de gener, a les 5 de la tarda, al Saló Catalunya, tindrà lloc la Mostra de Cinema Juvenil organitzada pel jove vilatortí Joan Riera. La mostra comptarà amb la projecció de diferents curtmetratges de joves cineastes i d'actuacions de dansa i música. Cal reservar les entrades a través de la web de la mostra i el preu d'aquestes és d'1€. 

L'acte s'emmarca en les festes de celebració de Sant Julià -patró de la parròquia-.

La Mostra de Cinema Juvenil  comptarà amb l'estrena d'alguns curtmetratges, entre ells MAREAS, el nou curt dirigit per Joan Riera amb el seu equip: Mar de Molina i Sara Roig. Protagonitzat per: Biel Castaño, Paula Antunes i Arnau Viñas.

La iniciativa d'aquesta mostra ha estat del jove Joan Riera el qual ha decidit dur a terme un projecte per potenciar i donar visibilitat el cine juvenil. Per aquest motiu, ha convidat a joves cineastes perquè també projectin els seus curts. A banda de "Mareas", els curts a projectar seran EN SUS REDES un curt de de Ximena Rodríguez i Laia Pérez; per altra banda, s'estrenarà LA MORT D'UN GRILLÓN (versió reduïda) dirigit per  Dan Bravo i protagonitzat per Maël Rioche; i finalment,  METAMORFOSI, curt dirigit per Aitana Castellanos i Natalia Cano.

Al final de les projeccions també es farà una tertúlia amb els diferents joves i es comptarà amb actuacions juvenils interpretades, cantades i ballades.

Podeu trobar tota la informació a la web https://mostracinejuvenil.webnode.es

Darrera actualització: 02.12.2022 | 08:55