Mostra de cinema juvenil

Diumenge, 8 de gener de 2023 de 17.00 h a 20.00 h

El proper diumenge 8 de gener tindrà lloc al Saló Catalunya una Mostra de Cinema Juvenil organitzada pel jove vilatortí Joan Riera. La mostra comptarà amb la projecció de diferents curtmetratges de joves cineastes i d'actuacions de dansa i música. L'acte començarà a les 5 de la tarda i està inclòs en els actes de celebració de Sant Julià.

Per tal de reservar les entrades s'ha de fer a través de la web de la mostra i el preu d'aquestes és d'1€. Podeu trobar tota la informació a la web https://mostracinejuvenil.webnode.es

 

La Mostra de Cinema Juvenil  comptarà amb l'estrena d'alguns curtmetratges, entre ells MAREAS, el nou curt dirigit per Joan Riera amb el seu equip: Mar de Molina i Sara Roig. Protagonitzat per: Biel Castaño, Paula Antunes i Arnau Viñas.

La iniciativa de dur a terme aquesta mostra ha estat del jove Joan Riera el qual ha decidit dur a terme un projecte per potenciar i donar visibilitat el cine juvenil. Per aquest motiu, ha convidat a joves cineastes perquè també projectin els seus curts. A banda de "Mareas", els curts a projectar seran EN SUS REDES un curt de de Ximena Rodríguez i Laia Pérez; per altra banda, s'estrenarà LA MORT D'UN GRILLÓN (versió reduïda) dirigit per  Dan Bravo i protagonitzat per Maël Rioche; i finalment,  METAMORFOSI, curt dirigit per Aitana Castellanos i Natalia Cano.

Al final de les projeccions també es farà una tertúlia amb els diferents joves i es comptarà amb actuacions juvenils interpretades, cantades i ballades.

Quin cost té:

1€

Saló Catalunya

Carrer del Compositor Ramon Victori, 4 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.01.2023 | 21:59