Normes per gaudir d'una bona Festa Major

Dimarts, 14 de juliol de 2020 a les 08:15

Veniu i seguiu les normes d'higiene i seguretat per gaudir tots plegats d'una bona Festa Major. L'Ajuntament fins i tot ha elaborat un protocol que garanteix la màxima seguretat de tots els assistents.

- Per entrar al recinte cada persona haurà de donar nom, cognom i un telèfon de contacte. Relacioneu-vos només amb el vostre grup de convivència.

- Mantinguem la distància de seguretat. Evitem aglomerar-nos en els punts de major afluència, corn els accessos o els lavabos.

- És obligatori l'ús de mascareta. Fer sovint higiene de mans.

- Recorda: si et trobes malament, queda't a casa. No participis de la Festa Major.Truca al teu metge de família.

Com accedir al recinte de la zona esportiva:

Es podrà entrar al recinte per dues portes: la del carrer Miquel Martí i Pol i la de l'avinguda Sant Llorenç, davant del cementiri. Per entrar al recinte, és obligatori donar nom i cognoms i  un telèfon de contacte. Així l'Ajuntament garanteix la traçabilitat de l'aforament. S'està treballant perquè es puguin recollir aquestes dades a través de l'Infovilatorta app. Cadascú també podrà omplir targetes amb les seves dades a les portes d'accés.

Es lliurarà un braçalet identificatiu a cada persona. A tots els actes s'haurà de respectar les mesures de seguretat i higiene obligatòries (distàncies, mascaretes i utilització de gel hidroalcohòlic). Personal de seguretat controlarà els accessos i vetllarà per la seguretat dins del recinte.Tots els actes són gratuïts.

En cas de pluja els actes no es faran a cap lloc tancat, i per tant quedaran anul·lats.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 14:59