Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons tindran Festa Major

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 10:30

Enmig d'una situació excepcional, Sant Julià de Vilatorta tindrà Festa Major. Amb totes les mesures sanitàries adients i amb un programa adaptat a la situació actual. Però el nostre poble no renuncia a celebrar la seva festa més gran, en una aposta més pel món de la música i de la cultura. La Festa Major tindrà un contingut reduït, amb actes per a cada franja d'edat. Es concentrarà el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juliol, en un únic escenari, a l'espai verd de la zona esportiva. També Vilalleons tindrà un programa adaptat per la seva Festa Major, el 15 d'agost, amb sardanes i cantada d'havaneres.

La incertesa de la situació no ha permès decidir fins a última hora si es podria fer o no la Festa Major. Els dubtes són molts i les mesures a prendre impedeixen fer el model de Festa Major que tots i totes tenim present. En aquesta ocasió serà una Festa Major de contingut mínim per cobrir totes franges d’edat i que es concentrarà el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juliol, en un únic escenari: l’espai verd de la zona esportiva.

Es podrà entrar al recinte per dos accessos (el de la porta principal de Sant Roc i la porta del davant del cementiri). Per tal de complir amb el control de traçabilitat de l’aforament, a l’entrada de cada acte es registrarà el nom i cognoms de totes les persones assistents i es lliurarà un braçalet identificatiu a cada un. A tots els actes s’hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene obligatòries (distàncies, mascaretes i utilització de gel hidroalcohòlic). Hi haurà personal destinat a controlar els accessos i a vetllar per la seguretat dins del recinte. Totes les actuacions seran gratuïtes.

Programa 

Per a les 9 del vespre del divendres dia 17 es proposa un nou concepte de sopar popular on tothom se l’haurà de dur de casa, a més de portar-se les taules i la cadira, si no es vol seure a la gespa. Tot sopant es podrà gaudir de l’actuació del trio The Sey Sisters, seguida d’un castell de focs d’artifici que donarà pas a les cançons de Miquel del Roig.

A 2/4 de 7 de la tarda del dissabte dia 18 hi ha previst el grup d’animació Xip-Xap, i a les 12 de la nit Animal DJs animarà al públic amb espectacle i música disco variada.

Finalment, a les 5 de la tarda del diumenge dia 19 hi haurà sardanes i a continuació un concert amb l’orquestra Rosaleda i un gran fi de festa amb l’espectacle tribut a ABBA, a càrrec d'ABBA Experience, a les 10 de la nit. 

Darrera actualització: 09.07.2020 | 14:04