Últims dies per les inscripcions al 36è Toneig de Bàsquet

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 09:00

Recordeu que el període d'inscripcions al 36è Torneig de Bàsquet, el torneig de pretemporada, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors i la Fundació del Bàsquet Català, finalitza el 31 de juliol.

El 36è Torneig està obert a tots els equips, masculins i femenins, federats (totes les edats / categories) o aficionats (únicament en sènior masculí i femení). Molts d’aquests equips aprofiten els tres dies de torneig per fer un "Stage de pretemporada". Per fer-ho possible, l’organització us ajudarà a trobar l’opció d’allotjament (cases de colònies, albergs, hotels) i d’àpats ("cattering"), més adequada al vostre cas.

Els equips es dividiran en més de 30 categories diferents, en funció del sexe, edat i nivell esportiu (veure apartat “Categories”). Tots els equips jugaran un mínim de 4 i un màxim de 6 partits. Els partits tindran una durada de 4 parts de 7.5 minuts (temps morts, tirs lliures, etc, segons normes vigents Federació Catalana de Bàsquet) i tindran arbitratge i taula d’anotadors designats per la Federació Catalana de Bàsquet. Aquests partits es disputaran en unes 30 pistes simultànies, situades a Sant Julià de Vilatorta i altres 20 localitats properes.

Durant el 36è Torneig es realitzen altres activitats relacionades amb el bàsquet, com el Clínic per a entrenadors, el Trofeu Albert Tobal cadet masculí preferent, els concursos de triples i esmaixades, tots ells d’inscripció gratuïta. A més, gaudirem dels ja habituals partits de pre-temporada ACB i moltes activitats lúdiques, totes gratuïtes. Els participants teniu accés gratuït a les piscines municipals de Sant Julià, els 3 dies de torneig.

El Torneig de Bàsquet s’ha consolidat com la gran festa d’estiu del bàsquet català i el Torneig de bàsquet més gran d'Europa, amb més de 200 equips participants, que disputaran més de 500 partits de bàsquet.

Volem agrair a totes les persones i entitats que, any rere any, fan possible el Torneig de Bàsquet. Molt especialment, a tots els voluntaris, a la Federació Catalana de Bàsquet i a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.

Gaudeix de la gran festa de bàsquet a l’estiu...

...no et perdis el 36è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta !!!

Per a més informació esportiva: info@basquetsantjulia.org i +34 690 03 95 98 (Miquel Sans) 

Per a informació sobre allotjament i àpats: allotjament@basquetsantjulia.org i +34 620 215 081 (Glòria Càceres) 

Per a temes de premsa: premsa@basquetsantjulia.org (Joan Aragó)

Darrera actualització: 14.06.2022 | 15:00