Keramik

Has pensat alguna vegada en l’experiència de tocar el fang i crear una peça única feta per tu? Amb les teves pròpies mans?

Aquest any la Fira del Tupí s’ha convertit en el Keramik, una festa d’experiències amb fang, un taller obert on podràs conèixer les tècniques, disseny i art de la mà de ceramistes i terrissers emergents i professionals per crear les teves peces fetes amb les pròpies mans, creativitat i enginy.

Ceramistes emergent, artesans professionals i marques independents seran presents en el Keramik, en el mercat de la ceràmica i el mercat de l’escorxador on mostraran i vendran productes funcionals i de disseny fets de forma artesanal i amb produccions locals a petita escala.

La fira comptarà amb el trepitja fang on per un dia el parc de les Set Fonts de Sant Julià de Vilatorta es transformarà en un espai on els visitant crearan una obra de ceràmica col·lectiva a través de la performance.

El Keramik també tindrà un espai gastronòmic amb música i exposicions en un entorn immillorable i reformat en el parc de les Set Fonts, on es podrà gaudir de tota la festa de la Ceràmica!

Ceràmica oberta, per a totes les edats, gustos i estils.

Ja estan obertes les inscripcions. El termini d'inscripció acaba el 17 d'abril de 2020. Podeu consultar les bases de participació i descarregar-vos el formulari d'inscripció ens els documents adjunts. Animeu-vos a participar per gaudir tots junts d'aquesta gran festa de la ceràmica!

Darrera actualització: 14.04.2021 | 14:40