Què és "Vilatorta pam a pam"?

Vilatorta pam a pam era inicialment una aplicació multimèdia creada per Joan Carles Rodríguez i Gabriel Prat, iniciada l'any 1996 gràcies a un ajut de treball de l'extingit Patronat de Cultura de Sant Julià de Vilatorta i editada en CD-ROM l'any 1998. La proposta va guanyar el premi Innova dels Premis de Comunicació que atorgà la Diputació de Barcelona l'any 1999, com a la millor aplicació de les noves tecnologies en la comunicació local.

L'any 2012 Vilatorta pam a pam estrenà un nou format gràcies a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta: es convertí en un concurs on es feia participar a tot el poble, en viu i en directe, a la Plaça Catalunya un vespre de Festa major. Aquest concurs es pretén que tingui continuïtat cada any per la Festa major de Sant Julià de Vilatorta. Ja fou així en l'edició de l'any 2013.

Des del dilluns 10 de març de 2014, amb la publicació d'aquest nou lloc web corporatiu de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, Vilatorta pam a pam ha tornat a ser accessible: les preguntes de l'aplicació multimèdia original, amb les seves fotografies, poden ser consultades de nou, en una versió abreujada del joc original, en la qual s'indica en cada opció de resposta quants cops ha estat escollida.

Darrera actualització: 25.07.2019 | 17:50
Darrera actualització: 25.07.2019 | 17:50