Activitat econòmica

Cens de les activitats i instal·lacions de Sant Julià de Vilatorta

Activitat econòmica

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està elaborant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al terme municipal. El podeu consultar en aquest enllaç

Notícies

  • 19 de març de 2024 Convocatòria per a la concessió de subvencions per a per a projectes d'inversions productives a Catalunya concessió de subvencions

    Es publica la convocatòria per a la concessió de subvencions per a per a projectes d'inversions productives a Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds, amb la documentació annexa inclosa, comença a les 9.00 hores del primer dia hàbil següent al de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza a les 14.00 hores del 18 d'abril de 2024.

  • 5 de setembre de 2023 Vol posar una parada al mercat setmanal de Sant Julià de Vilatorta? Vol posar una parada al mercat setmanal de Sant Julià de Vilatorta?

    Si portes productes de merceria, llenceria o herboristeria posa una parada al mercat setmanal dels dijous a Sant Julià de Vilatorta. Per poder optar a posar una parada al mercat setmanal presenta  una instància a les oficines de l'Ajuntament.

  • 31 de maig de 2022 Cens de les activitats i instal·lacions de Sant Julià de Vilatorta cens activitats

    L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està elaborant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al terme municipal. Per fer el cens, l’empresa OPINÒMETRE S.L. farà un treball de camp per tot el municipi.

Darrera actualització: 16.08.2023 | 09:03