Comunicació

Notícies

  • 20 de gener de 2023 ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA DE CONCESSIÓ D'AJUT PER A L'ALLOTJAMENT EN UN ESPAI DE COWORKING Anunci de la convocatòria de concessio d'ajut per a l'allotjament en un espai de coworking

    Es fa pública la convocatòria de concessió d'un ajut per al foment de l'allotjament de persones emprenedores i empreses en un espai de coworking. La convocatòria finalitza el 21 de febrer.

  • 6 de gener de 2023 Festes locals per al 2023 Festes locals per al 2023

    D’acord amb el calendari de festes laborals de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha escollit el dilluns 29 de maig -segona Pasqua- i el dilluns 24 de juliol -dilluns després de la Festa Major-, com a festes locals per l’any 2023 al municipi de Sant Julià de Vilatorta amb caràcter retribuït i no recuperable.

  • 28 de desembre de 2022 La innocentada 2022: "L'Ajuntament multarà els desplaçaments innecessaris a Vic" El Servei de Vigilància municipal serà l'encarregat de multar els qui no pensin què van a fer a Vic

    Com cada any, l'Infovilatorta ha inclòs una innocentada per fer reflexionar un xic i tot. El dimecres 28 de desembre publicava aquesta notícia: "Després d'un estudi sobre la quantitat de viatges que fan els vilatortins per anar a Vic, sense pensar exactament què hi van a fer, l'Ajuntament ha decidit multar aquells conductors que, a pesar del cost dels carburants i d'un canvi climàtic galopant, es dediquen a fer viatges amb el cotxe quan es pot anar a compar al comerç local tot passejant. Els Vigilants municipals seran els encarregats de fer aquests controls."

Darrera actualització: 02.03.2022 | 13:27