Comunicació

Notícies

  • 15 d'agost de 2022 Coneixeu les llistes d’Spotify del Consorci per a la Normalització Lingüística? Coneixeu les llistes d’Spotify del Consorci per a la Normalització Lingüística?

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), conscient de les immenses possibilitats que obre la música per conèixer la llengua, i de la riquesa artística del país, ofereix un nombre més que considerable de llistes d’Spotify, en continu creixement i evolució.

  • 29 de juny de 2022 Canvi de la telefonia a l'Ajuntament a tecnologia IP Avaria al telèfon

    El telèfon de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, 93 812 21 79, va patir una nova avaria. Aquest problema ha passat altres vegades i provoca moltèsties a la població, ja que l'Ajuntament vol donar sempre servei directe. Per aquest motiu, l'equip de govern ha decidit precipitar el canvi a telefonia IP, que estava programat per proper mes de juliol. Això farà que, fins a nou avís, que vulgui contactar amb l'Ajuntament hagi de trucar al telèfon 9 3628 98 64. Us preguem que aviseu a tothom que us digui que no pot contactar amb l'Ajuntament d'aquesta situació provisional.

  • 16 de maig de 2022 La UAB distingeix la transparència del web de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta que ha obtingut un 96% d’indicadors positius L'alcalde recollint el segell Infoparticipa

    El dilluns 9 de maig va tenir lloc la cerimònia de lliurament de la vuitena edició del Segell Infoparticipa a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Sant Julià de Vilatorta ha estat distingit un any més amb el 96 % d’indicadors positius de transparència del web corporatiu.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 13:27