Caramelles infantils

Caramelles infantils

Un any més, l’aula de música Santi Riera de Sant Julià de Vilatorta es suma a la tradicional cantada de caramelles amb el nostre repertori de caramelles infantils. Amb el suport de l’ajuntament de Sant Julià i els Caramellaires del Roser, com cada any, preparen un repertori adreçat als infants del poble per tal de seguir estenent l’estima i respecte per aquesta tradició tan bonica i arrelada al poble.

Com cada any, a banda de l’alumnat que tenen a classe de música, conviden a tots els nens i nenes del poble, facin o no facin música, a poder venir a cantar amb nosaltres. Posen a disposició dels que ho desitgin assajos oberts on passaran aquest repertori que el proper dia 9 d’abril.

Aquests assajos els duran a terme a l’escola Bellpuig els dies 16,23 i 30 de març de 2023, en dos passis cadascun dels dies. El primer a 1/4 de 7 i el segon a 1/4 de 8 del vespre.

Per poder aprendre les lletres de les cançons adjuntem el recull de cançons que han pensat per aquest any i que està compost per cançons populars d’arreu del país, així com algunes de les caramelles que cantaran conjuntament amb els Caramellaires del Roser.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 10:42
Darrera actualització: 16.03.2023 | 10:42