Educació

Projecte Biblioteca municipal

La biblioteca, un referent cultural del municipi

La biblioteca serà ubicada a l'edifici de propietat municipal conegut com l'Arca de Noè. Es tracta d'un edifici aïllat que consta de tres plantes sobre resant de les quals les dues plantes superiors acolliran la futura biblioteca municipal.

Aquest avantprojecte desenvolupa la proposta guanyadora d'un concurs obert, redactat pels arquitectes Oriol Cusidó i Irene Marzo, del Taller 9s Arquitectes SCP, que va ser presentat el passat mes de juliol. Adjunta trobareu la presentació del projecte on hi consta informació descriptiva i gràfica de les actuacions que es duran a terme.

Aquest projecte ha de suposar un punt d'inflexió en la vida cultural i social del nostre municipi: la Biblioteca Municipal de Sant Julià de Vilatorta i s'ubicarà a la 1a i 2a planta de l'Arca de Noè.

Què n'opines?

Es poden presentar les opinions així com fer les consultes que es considerin oportunes mitjançant instància genèrica .

Notícies

  • 21 d'octubre de 2020 Convocada borsa de tècnics/ques d’educació infantil Ajuntament

    S’ha convocat la borsa per cobrir vacants a la llar d’infants municipal i les sol·licituds es podran presentar fins el 4 de novembre.

  • 15 de setembre de 2020 L'alimentació saludable en l'etapa escolar L'alimentació saludable en l'etapa escolar

    La guia de l'alimentació saludable en  l'etapa escolar facilita informació, eines i recursos a les famílies, centres educatius i serveis de restauració escolar per preparar acuradament les planificacions alimentàries i alhora promoure hàbits alimentaris saludables i sostenibles entre la població infantil. Consulteu-la aquí

  • 14 d'agost de 2020 El 27 d'agost acaba el termini d'exposició pública del projecte de la biblioteca municipal Imatge virtual de l'interior de la biblioteca

    Des del 15 de juliol està en exposició pública el projecte de la biblioteca municipal. Recordeu que el termini d'exposició acaba el proper dijous 27 d'agost. L'avantprojecte va ser presentat a l'Aula de Cultura el 29 de novembre de 2018, davant de la ciutadana. Per més informació consulteu l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 13:11