Educació

Projecte Biblioteca municipal

La biblioteca, un referent cultural del municipi

La biblioteca serà ubicada a l'edifici de propietat municipal conegut com l'Arca de Noè. Es tracta d'un edifici aïllat que consta de tres plantes sobre resant de les quals les dues plantes superiors acolliran la futura biblioteca municipal.

Aquest avantprojecte desenvolupa la proposta guanyadora d'un concurs obert, redactat pels arquitectes Oriol Cusidó i Irene Marzo, del Taller 9s Arquitectes SCP, que va ser presentat el passat mes de juliol. Adjunta trobareu la presentació del projecte on hi consta informació descriptiva i gràfica de les actuacions que es duran a terme.

Aquest projecte ha de suposar un punt d'inflexió en la vida cultural i social del nostre municipi: la Biblioteca Municipal de Sant Julià de Vilatorta i s'ubicarà a la 1a i 2a planta de l'Arca de Noè.

Què n'opines?

Es poden presentar les opinions així com fer les consultes que es considerin oportunes mitjançant instància genèrica .

Notícies

  • 24 de febrer de 2021 Jornada de portes obertes a les escoles del municipi Jornada de portes obertes al Col·legi el Roser

    Vols conèixer les escoles del municipi? La jornada de portes obertes al Col·legi del Roser serà el diumenge 28 de febrer i a l'escola Bellpuig el dissabte 6 de març.

  • 19 de febrer de 2021 Portes obertes d'ESO a l'Institut les Margues Portes obertes d'ESO

    D’acord amb les instruccions establertes per Departament d’Educació, es podran realitzar visites guiades presencials però sempre amb cita prèvia. Els dies 9, 10  i 11 de març es podrà sol·licitar una visita personalitzada en hores convingudes.

  • 4 de gener de 2021 Canvis en l’ordenança de la llar d’infants Canvis en l’ordenança de la llar d’infants

    Per aquest curs 2020-2021 s’han introduït alguns canvis en l’ordenaça que regula la llar d’infants municipal Patuleia. S’adapten els menús apostant pels aliments frescos i de proximitat, s’eliminen els aliments processats, excepte els canelons i les croquetes, i es redueixen els aliments congelats. 

Darrera actualització: 15.04.2020 | 13:11