Esports

Zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

No us perdeu les imatges de tot el que la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta us pot oferir. Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o per practicar esport amb els amics, contacteu a les oficines municipals. Tel: 938122179. Consulteu el dossier.

Notícies

  • 13 d'abril de 2021 Ens tornem a quedar sense el torneig de bàsquet torneig de bàsquet

    L'Associació de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, organitzadora de l'esdeveniment, ha comunicat la suspensió de l'acte i celebrarà la 36a edició el setembre de 2022.

  • 19 de febrer de 2021 Dia Internacional contra l´homofòbia en el futbol Dia Internacional contra l´homofòbia en el futbol

    Avui celebrem el Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol, que es commemora el 19 de febrer. Aquesta jornada té l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

  • 3 de febrer de 2021 Noves pistes pel Geocachtortí Pistes d'aquest cap de setmana

    Aquest és el segon cap de setmana per participar al “Geocachtortí”. Segueix les noves pistes que et donem i troba un dels tupins amagats.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 08:56