Esports

Zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

No us perdeu les imatges de tot el que la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta us pot oferir. Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o per practicar esport amb els amics, contacteu a les oficines municipals. Tel: 938122179. Consulteu el dossier.

Notícies

  • 15 de desembre de 2020 Curs de monitor d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu Curs de monitor d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu

    Aquest Nadal el Consell Esportiu d'Osona torna amb el curs de Monitor d'Activitats! No deixis escapar l'oportunitat i aprofita aquest Nadal per formar-te! Amb aquest curs podràs registrar-te al ROPEC (Registre Professional de l'Esport)

  • 24 de novembre de 2020 Ferran Latorre protagonista de l'estrena de "Sense ficció" Ferran Latorre

    El vilatortí Ferran Latorre, el primer català que ha aconseguit fer els 14 cims de 8.000 metres que hi ha al planeta va ser el protagonista de l'estrena de "Sense ficció" a TV3  ‘Mes enllà dels 8.000’, història de superació i lleialtat entre les muntanyes més altes del planeta.

  • 30 d'octubre de 2020 Tancament dels equipaments esportius municipals Tancament dels equipaments esportius municipals

    El govern de la Generalitat ha anunciat un enduriment de les mesures per combatre la Covid-19 que afecten, entre d’altres, els centres esportius, els gimnasos o els entrenaments no professionals. Per aquest motiu des de les 6 del matí del divendres 30 d’octubre quedaran tancats tots els equipaments esportius municipals i es paralitzen les activitats esportives fins un nou avís.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 08:56