Esports

Zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

No us perdeu les imatges de tot el que la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta us pot oferir. Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o per practicar esport amb els amics, contacteu a les oficines municipals. Tel: 938122179. Consulteu el dossier.

Notícies

  • 30 de juny de 2020 Les piscines municipals ja estan obertes! Piscines municipals

    A partir d'avui dimecres 1 de juliol les piscines municipals ja estan obertes amb totes les mesures antocontagi necessàries per fer-ho. Tot i la intenció, no ha estat possible obrir-les abans per la feina d'adaptar la gestió del servei i les instal·lacions a les obligacions legals per la pandèmia de la covid-19. L'entrada a les instal·lacions de la piscina només es pot fer amb abonament de temporada i per mitjà d'una targeta sense contacte ("contactless"). Es farà a través d'un torn d'accés que permetrà controlar en tot moment l'aforament i les persones presents dins del recinte en cada franja horària. Els abonaments, que mantindran els mateixos preus de l’any passat, es poden fer des del dia 22 de juny a les instal·lacions de les piscines municipals. Podeu consultar els preus en el cartell adjunt.

  • 24 de juny de 2020 Lluís Vilalta renúncia al càrrec de regidor i recupera la plaça de funcionari  Lluís Vilalta

    En el ple de l’Ajuntament del dia 15 de juny passat Lluís Vilalta va presentar la renúncia com a regidor per reintegrar-se a la plantilla de l’Ajuntament, de la qual n’era funcionari en excedència. L'equip de govern, quan va aprovar al desembre la plantilla de personal pel 2020, va modificar el lloc de treball del Pavelló perquè era necessari que tingués un perfil més administratiu. Posteriorment, Lluís Vilalta ha demanat la reincorporació a la plantilla en tractar-se d'una plaça d'auxiliar administratiu, del grup, categoria i escala de la seva condició. El ja exregidor de Cultura es farà càrrec del pavelló municipal, i farà tasques en les àrees d'esports i cultura de l'Ajuntament.

  • 10 de juny de 2020 Campus VilatortaBàsquet estiu 2020 Campus Vilatortabàsquet estiu 2020

    Si encara no saps que faràs i t’agrada el bàsquet, apunta’t al campus VilatortaBàsquet. Del 22 de juny al 17 de juliol. Encara ets a temps de fer la inscripció, però no t’adormis! Les places limitades són limitades. Trobaràs tota la informació a www.vilatortabasquet.cat

Darrera actualització: 08.07.2019 | 08:56