Sortida Jove a PortAventura

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 08:00

Des de joventut, s'organitza la sortida jove a PortAventura pel proper dissabte 26 de novembre. Per tal de poder-hi participar, cal passar pel Punt Jove Tortí a buscar les autoritzacions i fer el pagament de 39€ el qual inclou autobús, l'entrada al parc i el dinar. 

Enguany, la sortida es farà conjuntament amb altres pobles de la comarca i s'ha programat pel dissabte 26 de novembre per tal d'estalviar el gran nombre de cues i de gentada que s'havien experimentat altres anys al parc d'atraccions.

Per altra banda, aquest any hi ha places limitades per poder anar a la sortida. Així doncs, per poder venir i reservar la plaça cal passar a buscar l'autorització pel PUNT JOVE TORTÍ (obert dilluns i dimecres a la tarda) i fer el pagament al mateix Punt Jove. Les places es guardaran per ordre d'arribada de les autoritzacions. 

Només podran participar-hi els i les joves dels pobles des d'on surten els busos. En excepció de Tavèrnoles i Vilanova de Sau, els quals es podran apuntar als busos de Sant Julià o Folgueroles.

El pagament es podrà fer en efectiu o targeta al PUNT JOVE i és imprescindible portar la fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària. 

Darrera actualització: 13.10.2022 | 14:54