El Punt Jove Tortí ha tornat a obrir

Dimarts, 15 de setembre de 2020 a les 06:30

El dilluns passat 14 de setembre el Punt Jove Tortí ha tornat a obrir les seves portes els dilluns i dimecres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre a l’edifici de Ca l’Anglada (1a planta).

Des de la regidoria de joventut es considera que ara, més que mai, és un servei que ha d’estar a disposició dels i les joves del municipi, a fi de poder respondre a les seves demandes, donar accés a internet a aquells/es que no en tinguin i oferir un espai de relació segur. 

L’accés és lliure, i està adreçat a joves a partir de secundària. Igual que a la resta d’espais i equipaments, caldrà fer ús obligatori de la màscara i respectar en tot moment les mesures de seguretat i higiene indicades. També es portarà un registre diari de les persones que hi accedeixen, i s'ha limitat l'aforament de les sales segons les seves dimensions. 

Els MENORS d'edat han de portar signada la declaració responsable que trobareu adjunta a la notícia per tal de poder accedir a l'espai del Punt Jove Tortí. 

L’horari d’obertura es manté al de l’any passat, oferint també la possibilitat de poder rebre atenció personalitzada i amb cita prèvia els dimarts a la tarda de 17h a 20h.

HORARIS PUNT JOVE 2020:
-    Dilluns i dimecres de 17h a 20h (accés lliure)
-    Dimarts de 17h a 20h (només amb cita prèvia) – 647.92.33.16

Al Punt Jove Tortí s’ofereix orientació i assessorament en temes acadèmics, laborals, de mobilitat, de salut, etc. L’espai també disposa de dues aules d’estudi amb possibilitat d’utilitzar ordinadors, i d’una tercera sala destinada a fomentar la interrelació entre els i les joves i potenciar així una millor convivència entre ells/es. 

Qualsevol novetat en l'àmbit de joventut la trobareu publicada a l’instagram @puntjovetorti i a la pàgina web de l’Ajuntament. 

Us esperem amb moltes ganes pel Punt Jove!
 

Darrera actualització: 21.09.2020 | 18:15