Tardes al Saló Catalunya

Dimecres, 26 de gener de 2022 a les 10:00

Tornen les tardes de cinema al Saló Catalunya durant el mes de febrer. Aquest any amb alguns canvis que inclou, a més de pel·lícules, espectacles per a tots els públics. Les tardes al Saló es faran tots els diumenges de Febrer a partir de dos quarts de 6 de la tarda i el seu preu serà de 4 €. 

Enguany podrem gaudir de dues pel·lícules, un espectacle de circ i un espectacle d'ombres amb un taller posterior d'ombres per a tot el públic que ho desitgi, on nens i nenes podran experimentar les ombres amb els materials i l'equipament professional dels artistes.

Les tardes al Saló començaran el 6 de febrer amb la pel·lícula "Mia y el león blanco" i s'acabarà el diumenge 27 amb l'espectacle de circ "Una gran obra". Així doncs, la programació serà la següent: 

Diumenge 6: Pel·lícula Mia y el León blanco

Diumenge 13: Espectacle d'ombres L'Amàlia i les ombres lunars + taller d'ombres

Diumenge 20: Pel·lícula Encanto

Diumenge 27: Espectacle de circ Una gran obra

Davant les noves mesures per a la COVID 19, es podrà omplir el teatre del Saló al 100% de l'aforament però, quedarà prohibit menjar i beure dins de l'espai. Per aquest motiu, aquest any no es donaran crispetes per a la pel·lícula o espectacle corresponent. 

Per altra banda, totes aquelles persones que han col·laborat en la cavalcada de reis del 2021 podran gaudir d'una tarda del Saló Catalunya gratuïta. 

 

Animeu-vos a fer cultura i a gaudir de les tardes al Saló Catalunya!

Darrera actualització: 26.01.2022 | 11:41