Keramik

El 3 de juny de 2023 arriba la festa de la ceràmica, KERAMIK, que com l’any passat pretén innovar i tenir un format participatiu i sensorial per apropar la ceràmica a tots els públics i posicionar-se dins del calendari firal de les fires d’artesania de Catalunya. I es tornarà a fer en l’incomparable entorn del parc de les Set Fonts, on es concentraren totes les activitats. Consulteu el programa en el pdf adjunt.

Com en l’edició enterior hi haurà tallers i activitats relacionades amb el fang, tant per infants com per adults, mans de fang, tasses, torratxes, trepitja fang, transfer, massatges amb fang, joieria amb porcellana russa des de la natura i disseny de làmpades.

També trobareu artesans de la ceràmica i institucions que exposaran i vendran al públic la seva obra.

Aquest any també comptarem amb una exposició del ceramista Roger Coll, que pertany a una jove generació d’artistes que reinterpreten la tradició ceràmica i l’eleven de la categoria d’artesania a la d’art escultòric.

Com en l’edició anterior l’idea és passar el dia al parc. Hi haurà menjar a la zona de food truck i a la zona de pícnic per esperar la tarda per aprendre a tornejar.

I a la tarda el Torneja’t, una master class de ceràmica dirigida pel ceramista Jan Madrenas.

Es formaran 20 grups d’entre 4 i 6 persones, família, amics o simplement coneguts que tornejaran plegats en un acte amenitzat per Empar Moliner.

També es podrà veure una demostració del torn de peu a càrrec de Vador Capdevila, fill de l’últim terrisser de Sant Julià de Vilatorta, en Joan Capdevila.

La jornada acabarà amb un espectacle relacionat amb la ceràmica com a fi de festa.

Parc de les Set Fonts

Rambla del Castell, s/n - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.04.2023 | 09:07