Diada de Pasqua amb les Caramelles del Roser. Diumenge 17 d'abril

Diumenge, 17 d'abril de 2022 de 09.00 h a 13.00 h

D'acord amb la programació prevista, faran el tomb caramellaire a partir de les 9 del matí començant a la plaça de l'U d'octubre i seguint pel carrer de la Mercè, era d'en Buxó, av. Sant Llorenç, c. Jesús, c. del Perer, c. de n'Anna Xica, c. Montseny, c. Jesús, Pl. Major, c. del Pont, c. Rector Roca, c. de la Font, av. Sant Jordi, Av. Nostra Senyora de Montserrat, c. Núria i Pl. U d'octubre. Segueix la seva ubicació en directe a l'enllaç https://t.co/w9VwD80pum

Per la seva banda, les caramelles infantils faran el seu propi tomb a partir de les 10.00 hores començant per la Pl. Major i seguint en direcció al Frankfurt de Sant Julià, el casal Núria i la pastisseria Crosandra. Ambdós grups ens trobarem davant de l'Ajuntament a les 11.45 per cantar diversos temes conjuntament.

Un cop acabada l'actuació conjunta i el preceptiu descans, entre dos i tres quarts d'una el grup de caramelles interpretaran els Goigs del Roser dins l'església parroquial en finalitzar la missa de Pasqua Florida i s'encaminaran novament a la porta de l'Ajuntament on interpretaran corrandes, Som Vilatortins i l'Adéu siau conjuntament amb la coral Cants i Rialles. La diada finalitzarà amb el sorteig de la mona de Pasqua gentilesa de la Pastisseria Crossandra entre les persones que hagin adquirit les butlletes del sorteig. Col·laboren també amb el tomb caramellaire els establiments Alimentació Fiter - Supermercat Pròxim (can Fil) i Frankfurt Sant Julià.

Quin cost té:

Gratuït

Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Plaça de l'U d'octubre, núm. 1 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 812 21 79
Adreça electrònica: sjv.ajuntament@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 10 del matí a 2 de la tarda i els dimarts i dijous també de 4 a 8 de la tarda.
Es tancarà les tardes d'agost i de les següents vigílies de dies singulars: 5 de gener, 1 d'abril i 7 de desembre.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.04.2022 | 00:41