El diumenge 24 d’abril a la Plaça Major de Vic, mega estelada humana

Diumenge, 24 d'abril de 2022 de 17.14 h a 19.00 h

Diumenge 24 d’abril a la plaça Major de Vic, i a les 17.14 h es farà  una mega estelada humana! Organitzat des de l’ANC Vic.

Has de portar una samarreta de l’Assemblea d’una Diada d’aquests 10 anys (preferentment groga) i una estelada!

Per una millor organització cal que t’inscriguis prèviament

Els dos principals pilars de l’Assemblea d’aquests 10 anys han estat la lluita per la independència de Catalunya i el suport de milions de catalans i catalanes a les nostres mobilitzacions, sobretot a la Diada.

Per això, el proper 24 d’abril, des de l’ANC Vic volen fer un homenatge a aquests dos pilars: la lluita per la independència, amb l’estelada com a símbol de la nostra llibertat, i a l’independentisme popular que mai no es rendeix, amb les samarretes de la Diada com a símbol de les mobilitzacions multitudinàries.

El 24 d’abril, a les 17.14 h, es proposen fer una estelada humana que ompli tota la plaça Major de Vic.

Aquesta estelada humana estarà formada per persones que portin una samarreta de l’Assemblea d’una de les diades dels darrers 10 anys. Jugant amb els colors de les samarretes farem l’estelada. A més de la samarreta, porta també una estelada de casa!!

Si algú no té cap samarreta, cap problema, des de l’organització n’hi proporcionarem una a canvi de la voluntat. També es vendran estelades.

Per una millor organització han dividit la plaça Major en 4 trams, que coincideixen amb els 4 colors de l’estelada. Pots veure els trams al mapa de sota.

Per això és molt important fer la inscripció prèvia. Et pots inscriure  aquí clicant al tram i omplint el formulari. Rebràs un correu de confirmació al correu electrònic indicat.

Com que el moment de la mega estelada humana és a les 17.14h, has d’anar-hi una hora abans. A partir de les 16.00 h ja hi seran!

Tothom que participi podrà adquirir una altra samarreta de l’Assemblea a canvi de la voluntat!

Mostrem al món que l’independentisme català està més viu que mai!!!

T’hi esperen!!!

Enllaç al missatge de Joan Carles Rodríguez demanant la participació aquí

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Plaça Major de Vic

Darrera actualització: 21.04.2022 | 14:04