Projecte de millora i adequació d'instal·lacions i serveis, des del Passeig mossèn Cinto Verdaguer fins el carrer del Pare Manyanet

Projecte de millora i adequació d'instal·lacions i serveis, des del Passeig mossèn Cinto Verdaguer fins el carrer del Pare Manyanet

Enguany es preveu l’execució de la primera fase del projecte de millora i adequació d'instal·lacions i serveis, des del Passeig mossèn Cinto Verdaguer fins el carrer del Pare Manyanet. El projecte preveu l'extensió d'alguns serveis, com el gas natural.

Aquest projecte preveu una extensió de la xarxa de gas fins aquest carrer, la col·locació d’un tram d’una canonada d’aigua en alta entre el dipòsit de l’Albereda i el del castell, entre altres, del carrer Verdaguer fins el pou a prop del Col·legi El Roser -al carrer Pare Manyanet. Afectarà principalment la vorera sud de l’avinguda. L’Ajuntament hagués volgut executar-lo abans de fer el projecte de via 30 de l’avinguda Jaume Balmes, però no ha estat possible per les subvencions vinculades a ambdós projectes.

El cost previst és de 242.083,70 euros IVA inclòs, dels quals 183.595,47 seran finançats mitjançant la Generalitat de Catalunya a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Darrera actualització: 14.04.2021 | 14:32
Darrera actualització: 14.04.2021 | 14:32