Necessito visitar-me, què puc fer?

Dimarts, 16 de juny de 2020 a les 15:00

Abans de venir al Consultori, contacta amb nosaltres (per telèfon o per E-consulta). T'atendrem i resoldrem el què necessitis.Truca al Consultori de Sant Julià de Vilatorta: 93.812.22.33 o a Urgències CAP Santa Eugènia: 93.885.45.56. Envia una E-consulta mitjançant “La Meva Salut” al teu metge o la teva infermera.

Els horaris del Consultori són: dilluns, dimarts i dijous de 8 a 3 de la tarda, dimecres de 2/4 de 4 a les 8 del vespre i divendres de 2/4 d'11 a les 3 de la tarda i els d'urgències a Santa Eugènia de Berga: de 8 del matí a 8 del vespre de dilluns a divendres i festius: PAC Tona : 93.887.11.62. PAC Vic (dia i nit), plaça Divina Pastora: 93.889.02.22. Per urgències greus: Hospital General de Vic (trucar al 061). 

Com puc fer-me “LA MEVA SALUT”?

1.   Has de disposar d’un número de telèfon mòbil, una adreça de correu electrònic i la Targeta sanitària (hauràs d’anotar el CIP).

2.   Pots accedir a l’aplicació des del mòbil o  l’ordinador.

3.   Pots trucar al 900 053 723 o emplenar el formulari de l’enllaç:

https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t

4.   Des de LA MEVA SALUT pots posar-te en contacte amb nosaltres sense necessitat de trucar. Demanar la renovació de la recepta electrònica, comunicats, altes, veure els resultats de les anàlisis, radiografies, vacunes, etc.   SI TENS DIFICULTATS, TRUCA.

TINC LA MEVA RECEPTA ELECTRÒNICA CADUCADA

TRUCA o ENVIA UNA E-CONSULTA. Activarem novament la recepta i podràs anar directament a la farmàcia ÚNICAMENT CAL PRESENTAR la targeta sanitària.

NECESSITO UNA ANALÍTICA DE CONTROL

Degut a l’estat d’emergència que estem patint, prioritzem els casos greus. Anirem informant dels canvis.

Només estem realitzant les analítiques urgents, d’embarassades o pacients amb tractaments oncològics o que precisen un ingrés hospitalari o una visita especialitzada preferent. ET TELEFONAREM PER DONAR-TE  RESULTATS.

CONTROLS  PEDIATRIA

Es mantenen els controls de 0 a 6 anys per tots els nens que requereixen vacunes.

TEST PCR I SEROLOGIES COVID-19. Es realitzaran segons criteris clínics i exclusivament a persones malaltes.

ADMINISTRATIVA: Mireia Danés; INFERMERA: Mireia Bellvehí; METGE DE FAMÍLIA: Albert Planes i Marta Cantero; PEDIATRIA: Xavier Pérez i Concep Font

Notícia redactada pel Consultori local.

 

 

 

 

Darrera actualització: 18.06.2020 | 16:45