Cultura

Notícies

 • 17 de novembre de 2021 Tambors per Gàmbia Tambors per Gàmbia

  El proper 27 de novembre UniSo.cat organitza un cercle de percussió al Saló Catalunya de Sant Julià de Vilatorta. El cercle de percussió obert a tothom serà a partir de les 5 de la tarda.

 • 1 de novembre de 2021 El cementiri de Sant Julià tornà a comptar amb música en directe el dia de Tots Sants El cementiri de Sant Julià tornarà a acollir música en directe el dia de Tots Sants

  Per segon any consecutiu, el cementiri de Sant Julià va tornar a acollir música en directe el dilluns 1 de novembre, dia de Tots Sants. Jofre Bardolet  i Clara Ferrer van tornar a posar música el dia en què hi ha el costum d’anar al cementiri i recordar les persones difuntes. 

 • 7 d'octubre de 2021 Les Caramelles del Roser reprenen la seva activitat Les Caramelles del Roser reprenen la seva activitat

  Demà divendres 8 d'octubre, a les 9 del vespre, al pavelló esportiu de Sant Julià tindrà lloc la reunió de l'Assemblea de les Caramelles del Roser. En aquesta reunió presentaran la nova Junta Directiva, escollida al mes de juny, i decidiran el calendari per a la temporada 2021-2022.
   

Darrera actualització: 26.08.2021 | 13:12