Tecnologies de la informació i comunicació

Recordeu que podeu contractar fibra òptica

L'empresa Vilatorta Fibra i l'empresa Goufone són les comercialitzadores d'Internet d'alta velocitat al nostre poble després del desplegament de la fibra òptica, un salt qualitatiu en termes tecnològics i de connectivitat. A partir d’ara el poble pot gaudir de més i millors eines en l'àmbit digital.

Vilatorta Fibra és una empresa privada que presta serveis d'accés a Internet i telefonia a través de fibra òptica. Per poder contractar el servei cal posar-se en contacte amb l'empresa Vilatorta Fibra, al telèfon: 93 198 83 00 o el correu electrònic: hola@vilatortafibra.net. Recordeu que aquesta empresa no és municipal, ni està participada per l’Ajuntament. De moment el servei no arriba a totes les cases, tot i que segons l’empresa el desplegament continua. En tot cas, si heu demanat el servei i no us arriba al domicili, podeu entrar una instància a l’Ajuntament comunicant la vostra adreça, així el consistori podrà conèixer la penetració d’aquest nou servei.

Per altra banda l'empresa Goufone desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica i ofereixen un servei de qualitat i proximitat. El pots contactar gratuïtament al 800678010.

  • Oberta d'accés públic i evitant dependències.
  • Lliure d'accés -reconegut com a dret humà-.
  • Neutral, respectant continguts i serveis que hi circulen.
  • Mancomunada per diferents entitats