Contacte Comunicació

Contacte Comunicació

Roser Godayol Subirana

Plaça de l'U d'Octubre, 1

08504 Sant Julià de Vilatorta

93.812.21.79 ext.115

godayolsr@vilatorta.cat

 

Si formes part d'una entitat de la nostra vila i t'interessa publicar informació sobre les activitats que teniu previstes o sobre els actes que porteu a terme, contacta amb nosaltres i en farem difusió a través de les nostres eines de comunicació.

Si tens vídeos o fotografies sobre activitats i/o actes de la vila i vols que formin part de la web pots enviar-ho a godayolsr@vilatorta.cat i també ho compartirem a través de les nostres xarxes socials. L'enviament d'aquest material posa de manifest l'acceptació de cedir a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta els drets per utilitzar-les, no per a usos comercials, a través dels diferents mitjans del consistori mencionant l'autoria al peu de fotografia o similar.

 

MITJANS DE COMUNICACIÓ

Si ets un mitjà i estàs interessat en obtenir més informació sobre alguns dels actes programats a la vila o vols venir a cobrir un esdeveniment pots contactar-nos mitjançant el correu electrònic godayolsr@vilatorta.cat . Si ho prefereixes també pots contactar al nostre telèfon 93.812.21.79.