Hemeroteca

  Vine a donar sang 10 de març de 2014
  Convocatòria per a la donació de sang
  Interrupció del subministrament elèctric 11 de març de 2014
  Avís d'interrupció de subministrament elèctric.
  Capçalera del butlletí digital Nou web i nou Infovilatorta.cat 14 de març de 2014
  Davant vostre teniu la novetat més important aquests dies al municipi. És el nou lloc web i el nou butlletí Infovilatorta.cat, integrat en el mateix web. Es tracta d'un web més modern, més participatiu i més actual, amb una millora dels tràmits que s'hi poden fer, una millor organització de la informació per conèixer els projectes en què està treballant l'Ajuntament, amb tota la informació d'actualitat del nostre municipi.
  Col·loqui amb Josep Mª Reniu 14 de març de 2014
  Tens dubtes o preguntes sobre si # votar és democracia? Vine al col·loqui amb el catedràtic i membre del Consell Assessor per la Transició Nacional Josep Mª Reniu, aquest divendres 14 de març a les 8 del vespre al Saló Catalunya. Organitzat per la Secció Local d'Esquerra de Sant Julià de Vilatorta.
  Exposició sobre l'Orient Mitjà Del 15 a les 08.52 h al 16 de març de 2014 a les 20.52 h
  Exposició a l'Aula de Cultura sobre tota classe d'objectes relacionats amb l'Orient Mitjà
  La millor gimnàstica artística femenina aterra a Sant Julià de Vilatorta Del 15 a les 09.00 h al 16 de març de 2014 a les 14.00 h
  Els dies 15 i 16 de març es celebrarà al Pavelló Municipal d'Esports de Sant Julià la 2a Fase Via Olímpica de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina.
  Ruta modernista-noucentista i ruta de l'aeròdrom guiada 16 de març de 2014
  El diumenge 16 de març convidem a tothom a conèixer més a fons algunes de les principals rutes del nostre municipi. Cal fer reserva prèvia a sjv.visita@vilatorta.cat o a les oficines de l’Ajuntament.
  Vilatorta Teatre presenta: V.I.C.U.S. en concert Diumenge, 16 de març de 2014 a les 18.30 h
  El diumenge 16 de març a 2/4 de 7 de la tarda al Saló Catalunya. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.
  Mª Jesús Comellas Xerrada de la doctora en psicologia Maria Jesús Comellas a la Llar d'infants Patuleia 18 de març de 2014
  Dimarts 18 de març a 2/4 de 9 del vespre xerrada de la doctora en psicologia Maria Jesús Comellas a la Llar d'infants.
  Entrevista a Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià a Angle Obert 19 de març de 2014
  El passat dimarts 11 de març El 9 TV va entrevistar a Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta, al programa Angle Obert. En l'entrevista, realitzada pel periodista Agustí Danés, es fa un repàs a l'actualitat municipal i als temes més polèmics que afecten ara mateix al municipi.
  Trasllat del nou edifici de l'Institut de Calldetenes 21 de març de 2014
  Els Serveis Territorials de la Catalunya Central del Departament d'Ensenyament ens ha comunicat oficialment els tres dies de trasllat al nou edifici de l'institut de Calldetenes: 28 de març, 31 de març i 1 d'abril. Durant els esmentats dies l'alumnat no tindrà classe, ja que l'empresa de mudança portarà tot el mobiliari escolar i informàtic al nou centre. Tanmateix els alumnes tindran deures, treballs i altres activitats que hauran de fer a casa seva.
  Xerrada prevenció de drogues Xerrada rol parental i prevenció de drogues en adolescents 21 de març de 2014
  El divendres 21 de març a dos quarts de vuit del vespre a la sala de Conferències del pavelló tindrà lloc la xerrada rol parental i prevenció de drogues en adolescents a càrrec de Prevenció.cat Associació per a la promoció de les Habilitats de Vida
  Signa un vot per la independència Segona recollida massiva de vots en el marc de la campanya Signa un vot per la independència Del 22 a les 10.00 h al 23 de març de 2014 a les 14.00 h
  Segona recollida massiva de signatures a favor del dret de petició de la consulta d'independència aquest proper cap de setmana, 22 i 23 de març. En aquesta ocasió l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’ha sumat a la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'acte, organtizat per Vilatorta per la independència, compta amb el ple suport de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, adherit a l'AMI.
  Ple suport de l'equip de govern a la campanya L'equip de govern dóna ple suport a la campanya "Signa un vot per la independència" 22 de març de 2014
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, adherit a l'Associació de municipis per la independència (AMI), s'ha sumat a la campanya "Signa un vot per la independència", organitzada conjuntament entre l'AMI i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Els voluntaris de Vilatorta per la Independència, l'assemblea local de l'ANC a Sant Julià, van recollir signatures a l'Aula de Cultura dissabte 22 i diumenge 23 de març.
  Cartell presentació del llibre la Veu del Pedrenyal a Vilalleons Presentació del llibre La Veu del Pedrenyal a Vilalleons 22 de març de 2014
  El dissabte 22 de març, a les 6 de la tarda, a l'antic Ajuntament de Vilalleons es presentarà el llibre La Veu del Pedrenyal. La presentació anirà a càrrec de la seva autora, Sílvia Fernández una escriptora de Cercs que ha situat la seva primera novel·la al poble de Vilalleons. L'acte comptarà amb la participació d'Anton Carrera.
  Audició de sardanes d'hivern de l'Agrupació sardanista 23 de març de 2014
  El diumenge 23 de març hi ha una de les audicions de sardanes d'hivern al pavelló esportiu municipal, a partir de les 5 de la tarda, a càrrec de la Cobla Flama de Farners. Organitza l'Agrupació Sardanista amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.
  Aeròdrom Vilatorta Conferència "Arrels, esperances i realitats de la República del 14 d'abril" 29 de març de 2014
  El dissabte 29 de març, a les 6 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga,  tindrà lloc la presentació de les 1es Jornades de l'Aeròdrom Vilatorta i seguidament es farà la conferència "Arrels, esperances i realitats de la República del 14 d'abril" a càrrec del Dr Àngel Duarte. Finalment es farà la presentació de l'acticitat visita a Elna. Si voleu saber tota la programació de les jornades consulteu el tríptic.
  Audició de sardanes d'hivern de l'Agrupació sardanista 30 de març de 2014
  A partir de les 5 de la tarda al pavelló esportiu municipal
  Taula rodona "Els aeròdroms militars republicans" "La repercusió de la Guerra Civil en la societat" 30 de març de 2014
  El diumenge 30 de març, a les 6 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Calldetenes, tindrà lloc la Taula rodona "Els aeròdroms militars republicans" "La repercusió de la Guerra Civil en la societat" a càrrec  de Miquel Erra, Cristina Suñén; Xavier Cateura i Alfons Jiménez. Moderador: Francesc Orenes.Finalment es farà la presentació de l'acticitat visita a Elna. Si voleu saber tota la programació de les jornades consulteu el tríptic.
  Provisió urgent d'una plaça eventual de tècnic auxiliar de joventut 31 de març de 2014
  Havent examinat totes les sol·licituds presentades en la convocatòria per a la contractació urgent i amb caràcter temporal d'una plaça de tècnic auxiliar de joventut de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, s'ha contractat a la Judit Farré Riera, diplomada en educació social i graduada en psicologia, per al desenvolupament de les funcions d'aquesta plaça, fins a la seva provisió a través del corresponent procés selectiu.
  Dates del Raid "Demo" Raid dels Ausetans 31 de març de 2014
  Aquest dilluns 31 de Març a les 6 de la tarda començarem a escalfar els motors del Raid dels Ausetans a la zona verda del pavelló municipal. La prova de demostració d'enguany titulada "el gran crit" posarà en joc la potència de veu de tots els participants. Us hi esperem a tots.
  El Raid dels Ausetans 2014 Participa al Raid dels Ausetans 2014 31 de març de 2014
  Sí tens entre 13 i 29 anys, tens l’oportunitat de participar en el Raid dels Ausetans, gaudiràs en participar a les activitats d’aventura, esportives, culturals, socials, musicals....Els guanyadors del Raid dels Ausetans gaudiran d’un viatge en una capital europea i també d'un viatge a Port Aventura. 
  Xerrada sobre l'Antic Camp d'Aviació Vilatorta Xerrada sobre l'antic camp d'aviació Vilatorta al Casal d'Avis 1 d'abril de 2014
  La xerrada tindrà lloc al Casal d'avis Font Noguera el dimarts 1 d'abril a les 5 de la tarda.
  Com s'explica la Guerra Civil als nens de l'escola Bellpuig Com s'explica als nens de l'escola Bellpuig la Guerra Civil 2 d'abril de 2014
  L'equip del Telenotícies migdia de TV3 va gravar un reportatge amb alumnes de l'escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta. 
   Cartell Gigafoto Ja tenim la gigafoto del tram 701 a Campmany 3 d'abril de 2014
  Un dels elements més atractius de l'operatiu de la Via Catalana del passat 11 de setembre va ser la captació d'una imatge fotogràfica que mostrés d'una sola tirada tots els manifestants, enllaçats, metre a metre, al llarg dels 400 km. Una de les incògnites per a molta gent era l'aspecte que tindria la foto i com estaria construïda tecnològicament.
Darrera actualització: 25.08.2021 | 11:54

Opcions

Darrera actualització: 25.08.2021 | 11:54