Notícies

 • De l'Infern a Osona De l'Infern a Osona: llibre de relats de persones refugiades d'Ucraïna 6 de juliol de 2022

  El divendres 15 de juliol es presentarà el llibre De l'Infern a Osona, el llibre que dona veu i recull històries de persones refugiades que hem acollit a Osona. La presentació es farà a les 6 de la tarda a l'Auditori Marià Vila d'Abadal a l'Edifici del Sucre de Vic. 

 • Donació de sang Vine a donar sang! 6 de juliol de 2022

  Sant Julià de Vilatorta acull una nova jornada de donació de sang aquest juliol. Dilluns 11 de juliol es podrà donar sang a l'Aula de Cultura, de les 5 de la tarda a les 9 del vespre. Es pot reservar hora trucant al telèfon 935573566 o a la pàgina web donasang.gencat.cat

   

 • Acte de presentació del llibre Maricona Presentació del llibre ''Maricona'' el dia del Pride 2022 29 de juny de 2022

  El passat dimarts, 28 de juny, va tenir lloc a l'Aula de Cultura la presentació del llibre Maricona, d'Unai Avilés. L'acte pretenia celebrar i reivindicar el dia internacional de l'orgull LGTBIQ+ on ens van acompanyar tant l'autor del llibre com l'influencer Pedro Cayuela, conegut com a Jefe de Equipo. L'acte va tenir algun moment molt emotiu, per aprendre molt sobre la diversitat sexual i en contra de l'assetjament. Vegeu el vídeo sencer.

 • Avaria al telèfon Canvi de la telefonia a l'Ajuntament a tecnologia IP 29 de juny de 2022

  El telèfon de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, 93 812 21 79, va patir una nova avaria. Aquest problema ha passat altres vegades i provoca moltèsties a la població, ja que l'Ajuntament vol donar sempre servei directe. Per aquest motiu, l'equip de govern ha decidit precipitar el canvi a telefonia IP, que estava programat per proper mes de juliol. Això farà que, fins a nou avís, que vulgui contactar amb l'Ajuntament hagi de trucar al telèfon 9 3628 98 64. Us preguem que aviseu a tothom que us digui que no pot contactar amb l'Ajuntament d'aquesta situació provisional.

 • Consells per anar de festa Consells per anar de festa 29 de juny de 2022

  Els concerts, els festivals i les festes són esdeveniments concorreguts on els joves en sou una part molt important. Anem de festa per passar-nos-ho bé i per gaudir del nostre temps lliure, però tinguem present que en aquests espais on s’apleguen multitud de persones es poden produir aglomeracions i altres tipus d’accidents.

 • Anna May Anna May: Comunicadora científica 28 de juny de 2022

  Llegeix l'entrevista d'Anna May, la vilatortina especialitzada en comunicació científica. Perquè veiem la ciència com a una cosa tant allunyada però al mateix temps, tant necessària? L'Anna May, graduada en enginyeria química i especialitzada en la comunicació de la ciència ens explica la importància de poder comunicar la ciència per a tota la població així com la visibilització de tots els gèneres en l'estudi i recerca d'aquesta.

 • Vilatorta Pam a pam 2018 Concursa en el ''Vilatorta pam a pam'' 28 de juny de 2022

  El dimecres 20 de juliol, a les 10 de la nit, a la plaça de Catalunya es farà un dels actes més emblemàtics i esperats de la Festa Major, el Vilatorta Pam a Pam. Necessitem famílies vilatortines de 6 membres cadascuna que surtin a l'escenari i contestin les diverses preguntes de coneixement del nostre poble. Poden ser també grups d'amics i els membres de totes les edats, però cal que siguin 6. Sigues atrevit i participa al Vilatorta pam a pam! Si t'interessa truca a les oficines de l'Ajuntament o envia un correu electrònic a sjv.pij@vilatorta.cat.

 • La nova biblioteca La nova biblioteca, la neteja del poble i l’impacte de la guerra a Gàmbia 28 de juny de 2022
  Aquest darrers mesos Abaraka Bake ha iniciat dos projectes a Jali: la construcció de dues aules i la remodelació de la biblioteca de l’escola pública i la neteja del poble. Pel que fa a les aules i la nova biblioteca (a la foto l’actual biblioteca a l’espai multifuncional) era una demanda de fa molt de temps  de l’escola que, finalment, podran atendre.
 • El Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres El Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres aposta novament per veus femenines i, com a novetat, pel públic familiar 27 de juny de 2022

  La música amenitza l’estiu a Osona un any més amb el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres, a les Masies de Roda.  La música i el romànic representen la comarca i formen un “tàndem” excel·lent els dissabtes de juliol al Monestir.

 • El jardí com a espais de vida, joc i aprenentatge El jardí com a espais de vida, joc i aprenentatge 24 de juny de 2022

  Des de la Patuleia donen molta importància als espais exteriors, ja que creuen que son un generador d’infinitats d’oportunitats i experiències d’aprenentatge: motrius, relacionals, d’experimentació, d’autonomia i on poder realitzar infinites propostes d’interacció amb la natura. Per això, en aquests últims temps, el que intenten com a equip de mestres, és pensar en els espais exteriors amb la mateixa cura que els interiors.

 • CD recopilatori de 30 sardanes dedicades a municipis de la comarca d'Osona CD recopilatori de 30 sardanes dedicades a municipis de la comarca d'Osona 24 de juny de 2022

  El Consell Comarcal d’Osona i l’Associació de l’Aplec Comarcal de la Sardana van presentar el passat 21 de juny públicament un CD doble, recopilatori de 30 sardanes, totes dedicades a municipis de la comarca que s’han estrenat durant aquests quinze anys de l’Aplec Comarcal d’Osona. L’edició de l’Aplec d’enguany, la 15a, es farà els dies 2 i 3 de juliol al municipi de Balenyà.

 • Consells per l’elevat risc d’incendi Consells per l’elevat risc d’incendi al veïnat Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons 22 de juny de 2022

  Com cada any per aquestes dates recordem a tots els veïns i veïnes que viuen en zones properes al bosc i als camps de conreu la necessitat d’extremar les precaucions i no fer servir focs artificials a menys de 500 metres de camps conreu i de zones boscoses per l’ elevat risc d’incendi que tenim, degut també a les altes temperatures que patim aquests dies.

 • Canvi d'horari de recollida de les deixalles per la revetlla Canvi d'horari de recollida de les deixalles per la revetlla 22 de juny de 2022

  Recordeu que el 23 de juny cal treure les deixalles abans de les 14 hores. El dia 24 es recull a l'horari habitual.

 • Set Fonts Problema greu de sequera 22 de juny de 2022

  Donades les condicions de sequera que estem patint des de fa uns mesos hem de demanar a la població que faci un esforç per consumir el mínim d’aigua possible. No ens referim a l’aigua de boca de les llars, sinó al gran consum d’aigua que representen les piscines o els jardins.

 • Plantada de flors a la Patuleia per celebrar els 20 anys Plantada de flors a la Patuleia per celebrar els 20 anys 22 de juny de 2022

  El dimarts 21 de juny, es va fer una plantada de flors a llar d’infants Patuleia per celebrar els 20 anys. L’alcalde, Joan Carles Rodríguez i la regidora d’Educació, Gemma Rica van plantar una morera, juntament amb els mestres de la Patuleia i les famílies.

 • Busquem tres actuacions musicals pel Vilatorta Pam a Pam Busquem tres actuacions musicals pel Vilatorta Pam a Pam 21 de juny de 2022

  Busquem majors de 18 anys que preparin una actuació en directe pel Vilatorta Pam a Pam que es farà el dimecres 20 de juliol, a les 10 de la nit, a la plaça de Catalunya. Les actuacions poden ser diverses: imitacions, en playback, en directe, però han de ser musicals. Interessats enviau un correu a sjv.pij@vilatorta.cat o truqueu al 938122179 ext.119.

 • Per prevenir ser víctima d'un delicte Per prevenir ser víctima d'un delicte 21 de juny de 2022

  La Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra desenvolupa diferents tasques de prevenció  de delictes. Aquí trobareu informació i consells per reduir els risc de ser víctimes dels delictes més freqüents.

 • Aquest 2022 ha vingut carregat d'activitat pel Club Patinatge Artístic Sant Julià de Vilatorta Aquest 2022 ha vingut carregat d'activitat pel Club Patinatge Artístic Sant Julià de Vilatorta 21 de juny de 2022

  Durant els 6 primers mesos de l’any, el Club Patinatge Artístic Sant Julià de Vilatorta, d’alta competició, ha participat a quatre Opens federatius de la Categoria Nivell 11, a quatre de la Categoria Nivell 5-7; i als respectius Campionats de Barcelona, obtenint molt bones posicions. A més, ha participat al Trofeu de Sabadell i han fet 1r Trofeu del Club. 

 • Saps que aquest és l’Estiu dels Patins? Saps que aquest és l’Estiu dels Patins? 21 de juny de 2022

  Si t’agrada patinar, ves a provar-ho els dilluns de juliol, en horari de 2/4 de 6 a 7 de la tarda, al Pavelló Esportiu de Sant Julià de Vilatorta.

 • Estiu Set Fonts Programació de l'Estiu Set Fonts 21 de juny de 2022

  Enguany el cicle Estiu Set Fonts  presenta tres propostes: l'1 de juliol, amb Valentí Maymó: La poesia va a la font, el 8 de juliol amb Les Que Faltaband i el 15 de juliol amb Vicky & the Swing Brothers. Tots els concerts comencen a les 10 de la nit i són gratuïts.

 • Moment de la presentació de la pel·lícula a dins del santuari de Puig-l'agulla Imatges de Vilalleons i de Puig-l’agulla de l’any 1948. Donació d’una pel·lícula amateur a l’Arxiu Municipal de Sant Julià de Vilatorta 21 de juny de 2022

  L'Arxiu Municipal de Sant Julià de Vilatorta ha rebut una pel·lícula filmada per Miquelina Fiter on hi apareixen imatges d’una processó que va de Vilalleons fins a Puig-l’agulla l’any 1948. La donació l’ha fet Josep Riera Fiter, fill de Miquelina Fiter Rosaura.

 • Cloenda del Consell d'Infants Cloenda del Consell d'Infants 17 de juny de 2022

  El passat dijous 16 de juny, el Consell d'Infants va donar per finalitzada la seva tasca durant el curs 2021-2022. La cloenda es va fer al parc de les Set Fonts, espai on es té previst instal·lar les cabanes proposades pel mateix Consell. 

   

 • Barrera i caseta d'informació a l'aparcament del pantà L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona regula aquest estiu, per segon cop, l'accés motoritzat a la vall de Sau 13 de juny de 2022

  El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, juntament amb el Consell Comarcal d’Osona, inicia una nova regulació d’accés motoritzat a la vall de Sau durant l’estiu, entre el 24 de juny i l’11 de setembre, ambdós inclosos. 

 • El vilatortí Conrad Vilanou participa en el programa El vilatortí Conrad Vilanou participa en el programa "L'hora dels infants" al Canal33 13 de juny de 2022

  El documental "L'hora dels infants. Colònies i escoles a l'aire lliure, la revolta educativa a Catalunya" es va estrenar el dijous 9 de juny a les 22.45 hores al programa "El Documental" del Canal 33. El vilatortí Conrad Vilanou, Catedràtic de Toeria de la Història de l’Educació a l’UB, hi va participar comentant parts del documental. Ja el pots veure al 3alacarta. 

 • Servei d’assessorament i acompanyament a la digitalització per a autònoms i pimes Servei d’assessorament i acompanyament a la digitalització per a autònoms i pimes 10 de juny de 2022

  En el marc del projecte Talent i Noves Oportunitats (TTT) s’ha decidit continuar aposant per un Servei d'Atenció Digital per empreses i professionals que vulguin adaptar el seu negoci al context digital, transformar-lo i fer-lo créixer. 

Darrera actualització: 02.03.2022 | 12:08
Darrera actualització: 02.03.2022 | 12:08