Notícies

 • cartell Comencen els entrenaments d'estiu del Club de patinatge de Sant Julià de Vilatorta 23 de juny de 2021

  El Club de Patinatge Artístic de Sant Julià de Vilatorta comença els entrenaments d'estiu. Si t'agrada patinar, apunta't als entrenaments que es faran els dilluns i dimecres de juliol de 4 a 7 de la tarda.

 • Galeria d'imatges Segona posició del Club de Patinatge artístic de Sant Julià al campionat intercomarcal 23 de juny de 2021

  El Club de patinatge artístic Sant Julià aconsegueix la segona posició en la categoria de xou primària i xou secundària al campionat intercomarcal de xous. Moltes felicitats!

 • Cartell que han distribuït per la població Nova secció a la revista Vilatorta: el "Fets i gent" 23 de juny de 2021

  Dues noies de Sant Julià de Vilatorta impulsen una nova secció a la revista Vilatorta: "Fets i gent". Volen publicar anècdotes personals de la gent de Sant Julià i de Vilalleons.

 • Puntegem plegats El 3 i 4 de juliol l'Aplec comarcal de sardanes serà a Sant Julià 23 de juny de 2021

  El cap de setmana del 3 i 4 de juliol tindrà lloc a Sant Julià de Vilatorta l'Aplec comarcal de sardanes. La celebració és escaient, tenint en compte que l'Agrupació Sardanista de Sant Julià de Vilatorta celebra els seus 50 anys d'història.

 • Informació i documentació necessària pel Camp Tortí 23 de juny de 2021

  Us adjuntem la documentació que cal portar signada per als participants del camp Tortí que comença el 28 de juny. Es tracta de la documentació que va ser facilitada en la reunió informativa del passat dilluns 21 de juny.

 • Obertes les inscripcions telemàtiques pel Casal d'Estiu Municipal A partir del 28 de juny, torna el Casal d'Estiu Municipal 21 de juny de 2021

  El termini d'inscripcions va finalitzar el passat dia 7 de juny. Aquests dies, els monitors estan validant totes les inscripcions rebudes i repassant la documentació aportada per les famílies. La setmana vinent, ells mateixos, enviaran un correu electrònic a tots els inscrits per confirmar les inscripcions i comunicar els cobraments que es faran pel banc. Adjunt hi trobareu la informació per a les famílies amb canalla inscrita.

 • Piscines municipals Les piscines municipals van obrir el passat 19 de juny 21 de juny de 2021

  A partir del 19 de juny, les piscines municipals ja estan obertes amb totes les mesures anticontagi necessàries per fer-ho. Com l'any passat, l'entrada a les instal·lacions de la piscina és per mitjà d'una targeta sense contacte ("contactless"). Es fa a través d'un torn d'accés que permetrà controlar en tot moment l'aforament i les persones presents dins del recinte.

   

 • Imatge del Pantà de Sau Oferta de feina per a informadors ambientals 20 de juny de 2021

  Si t'agrada la natura i vols treballar a l'aire lliure aquesta és la teva feina. Per més informació consulteu el cartell adjunt.

 • Programa d'ajut al manteniment de camins rurals del municipi Programa d'ajut al manteniment de camins rurals del municipi 19 de juny de 2021

  Recordeu que l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ofereix un programa d’ajuda al manteniment de camins rurals de titularitat no municipal. El programa consisteix en el subministrament totalment gratuït de material d’aportació (fresat de carreteres) que l’Ajuntament té a les seves instal·lacions a disposició de qui ho necessiti.

 • vacunar-se de la Covid Les persones d'entre 40 i 44 anys ja poden demanar hora per vacunar-se de la Covid 17 de juny de 2021

  Les persones nascudes entre els anys 1977 i 1981, és a dir, que ara tenen entre 40 i 44 anys, ja poden demanar hora per vacunar-se contra la covid-19. El Departament de Salut ja els ha incorporat a la llista de col·lectius convocats, dins de la convocatòria "per a la ciutadania", del portal Vacunació covid-19.

 • Es vol crear un equip femení del CF Sant Julià Es vol crear un equip femení del CF Sant Julià 17 de juny de 2021

  El futbol practicat per dones a la comarca tindrà un nou actor a partir de la temporada vinent. Quatre noies del poble han tingut la iniciativa de crear un equip femení del CF Sant Julià.

 • Pla de Mobilitat Urbana Sostenible Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 9 de juny de 2021

  Recordeu que aquest any 2021 l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s'ha proposat elaborar el pla de mobilitat del municipi. Participeu-hi responent l'enquesta de mobilitat. Clicant aquí podeu seguir l'entrevista que el Canal Taronja va fer a la regidora d'urbanisme i obra pública, Montse Piqué.

 • Galeria d'imatges Curses Ciclistes de la copa Catalana 9 de juny de 2021

  El passat dissabte 5 de juny el Club Ciclista Calma va organitzar la diada ciclista al polígon de la Quintana.

   

   

 • vigilants municipals Resultats de l'avaluació psicotècnica del concurs-oposició per constituir una borsa de treball de vigilants municipals 9 de juny de 2021

  En el document adjunt trobareu la relació dels resultats de les proves de català per a la convocatòria de concurs-oposició per constituir una borsa de treball de vigilants municipals.

 • Evolució de l’epidèmia de covid-19 a Sant Julià de Vilatorta Evolució de l’epidèmia de covid-19 a Sant Julià de Vilatorta 9 de juny de 2021

  Com hem anat fent periòdicament, us informem de l’evolució de l’epidèmia de covid-19 segons les dades de persones ateses al consultori de Sant Julià de Vilatorta.

 • Montse Pascual Us presentem a les noves professionals que us atendran al consultori de Sant Julià de Vilatorta 2 de juny de 2021

  Els consultori de Sant Julià de Vilatorta us informa dels canvis de metges del consultori municipal. La Montse Pascual és la nova pediatre i l'Anna Vancells la nova llevadora.

 • els tres quadres premiats Resultats del 29è concurs de pintura ràpida i 2n sketchcrawl Vilatorta 2 de juny de 2021

  El dissabte passat va tenir lloc el 29è Concurs de pintura ràpida  i 2n sketchcrawl Vilatorta. El concurs va comptar amb la participació de 40 pintors en les diferents categories. Lluís Puiggrós va guanyar el primer premi dotat amb 600 € i una nit a l’hotel Mas Albereda.

 • Presentació del Keramik al parc de les Set Fonts Presentació del Keramik al parc de les Set Fonts 2 de juny de 2021

  La jornada va començar a la sala de plens amb la inauguració del mural ceràmic, va continuar amb l'homenatge als grups bombolla del confinament i va acabar amb l'espectacle Medusa de la companyia Artristras.

 • L’Ajuntament insta·la plaques solars a la teulada de la llar d’infants Patuleia L’Ajuntament instal·la plaques solars a la teulada de la llar d’infants Patuleia 1 de juny de 2021

  Recentment l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha instal·lat un conjunt de plaques solars a la teulada de la llar d’infants Patuleia. Aquesta instal·lació, d'una potència de 8 kW, ha de permetre un clar estalvi  en unes dependències d’elevat consum energètic i també, per tant, un estalvi en les emissions de CO2.

 • Ioga a l'aire lliure Ioga a l'aire lliure 31 de maig de 2021

  Vols fer ioga a l'aire lliure aquest estiu? Doncs vine els dimarts de juny i juliol al parc de les Set Fonts. És una iniciativa particular. Si us hi voleu inscriure truqueu a la Sílvia o la Raquel al 659 699 013.

 • Obertes les inscripcions telemàtiques pel Casal d'Estiu Municipal Obertes les inscripcions telemàtiques pel Casal d'Estiu Municipal 20 de maig de 2021

  Les inscripcions estaran obertes del 21 de maig al 7 de juny (ambdós inclosos). Trobareu tota la informació en el full informatiu adjunt. Aquest any les inscripcions són 100% telemàtiques. Cal enviar tota la documentació a : sjv.pij@vilatorta.cat

 • Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 24 de maig a Catalunya Mesures per a la contenció de la covid-19 aplicables a partir del 24 de maig a Catalunya 20 de maig de 2021

  El 24 de maig van entrar en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. Els indicadors epidemiològics i assistencials recomanen mantenir encara algunes de les restriccions tot i haver finalitzat l'estat d'alarma. No obstant això, es preveuen alguns canvis en àmbits com els horaris de restauració, el nombre màxim de persones a les trobades socials i l'aforament a cultura i comerç.

 • David Boixeda David Boixeda guanya el campionat d’Espanya de Cross Country 17 de maig de 2021

  El 2 de maig passat, David Boixeda es va proclamar campió de Cross Country de l’estat espanyol en la categoria Sènior 4T. 

 • Ja et pots inscriure a l'Oriol Riera Experience 2021 Ja et pots inscriure a l'Oriol Riera Experience 2021 14 de maig de 2021

  V Edició d’un projecte esportiu únic i innovador, sense ànim de lucre, per a joves federats (femení i masculí) nascuts entre el 2007 al 2013 (inclosos), que neix amb l’objectiu de compartir amb vosaltres les experiències futbolístiques que l'Oriol Riera ha aprés al llarg de la seva trajectòria esportiva i que l’han portat a ser un jugador professional de futbol.

 • Campus CF Sant Julià Campus CF Sant Julià 14 de maig de 2021

  Del dia 5 fins al 30 de juliol torna l'entreteniment i lleure en forma d'esport a les instal·lacions municipals de futbol. Faran activitats des de tecnificació i entrenament de futbol a torneigs i diferents esports, excursions i una gran varietat de lleure i activitat per assegurar un estiu amb la millor pràctica esportiva i segura.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40