Notícies

 • Camp Tortí 1a setmana del Camp Tortí superada! 3 de juliol de 2020

  El divendres 3 de juliol va finalitzar la primera setmana al Camp Tortí, el casal per a joves on s’ofereixen activitats de treball cooperatiu i de servei a la comunitat combinat amb activitats de lleure perquè els nois i noies joves del poble puguin conèixer l’entorn, al mateix temps que gaudeixen treballant conjuntament i fent accions per millorar el poble. 

 • Festa Major Sant Julià de Vilatorta tindrà Festa Major! 1 de juliol de 2020

  Enmig d'una situació excepcional, Sant Julià de Vilatorta tindrà Festa Major. Amb totes les mesures sanitàries adients i amb un programa adaptat a la situació actual. Però el nostre poble no renuncia a celebrar la seva Festa més gran, en una aposta més pel món de la música i de la cultura.

 • Rep notificacions d'emergència i informació local important sobre l'epidèmia COVID-19 INFOVILATORTA app: ja disponible per Android i iOS 30 de juny de 2020

  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha publicat l'INFOVILATORTA APP a l'Apple Store i ja està disponible pels dos sistemes operatius majoritaris, Android i iOS. Ja podeu descarregar la nova aplicació mòbil i rebre notificacions d'emergència i informació local important.

 • Piscines municipals Les piscines municipals ja estan obertes! 30 de juny de 2020

  A partir d'avui dimecres 1 de juliol les piscines municipals ja estan obertes amb totes les mesures antocontagi necessàries per fer-ho. Tot i la intenció, no ha estat possible obrir-les abans per la feina d'adaptar la gestió del servei i les instal·lacions a les obligacions legals per la pandèmia de la covid-19. L'entrada a les instal·lacions de la piscina només es pot fer amb abonament de temporada i per mitjà d'una targeta sense contacte ("contactless"). Es farà a través d'un torn d'accés que permetrà controlar en tot moment l'aforament i les persones presents dins del recinte en cada franja horària. Els abonaments, que mantindran els mateixos preus de l’any passat, es poden fer des del dia 22 de juny a les instal·lacions de les piscines municipals. Podeu consultar els preus en el cartell adjunt.

 • cuca de llum El vilatortí Segimon Rovira, impulsor del projecte Cucadellum 30 de juny de 2020

  Segimon Rovira, biòleg i veí de Sant Julià de Vilatorta, és un dels membres que ha impulsat el Projecte Cucadellum, una iniciativa per conèixer la situació real de les cuques de llum a Catalunya. Aquest no és només un projecte interessant per poder aprofundir en la recerca d’aquests insectes maltractats per l’espècie humana, sinó que a més és un projecte amb el qual la ciutadania pot col·laborar activament.

 • Rambleta Aprovació definitiva, licitació i contribucions especials del projecte de reforma del carrer de la Rambleta i l'Itinerari de Vianants de la carretera BV-5201 a la Font d'en Titus 29 de juny de 2020

  El passat dia 15 de juny durant la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament es va aprovar definitivament i es va licitar el contracte d'obres del projecte de reforma del Carrer de la Rambleta i itinerari de vianants de la carretera BV-5201 a la Font d'en Titus, redactat per l'arquitecta Núria Vilamala Soler, per un import total de 475.155,94 euros, en total 574.938,69 euros IVA inclòs. Posteriroment, el Ple del passat 29 de juny va aprovar que s'aplicarien contribucions econòmiques especials a les finques afectades pel projecte.

 • BV-5202 Adjudicació del contracte d'obres de l'itinerari de vianants i ciclistes de la carretera BV-5202 entre els PK0+000 i 1+230 a l'empresa Pasquina 29 de juny de 2020

  El passat dia 15 de juny durant la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament es va procedir a l'adjudicació del contracte de les obres del projecte de reforma i urbanització de l'Itinerari de vianants i ciclistes a la carretera BV 5202 entre els PK 0+000 i 1+230 a favor de l'empresa PASQUINA S.A.

 • Donació de sang Sant Julià de Vilatorta acull una campanya especial de donació de sang 29 de juny de 2020

  El municipi de Sant Julià de Vilatorta se suma a una campanya especial de donació de sang, amb l'objectiu d'ajudar a garantir l'assistència sanitària en els hospitals. Tindrà lloc dilluns 6 de juliol de 10h a 14h i de 17h a 21h a l'Aula de Cultura. És necessari que abans els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat. 

 • Reobre el Bibliobús a partir del dijous 25 de juny Reobre el Bibliobús a partir del dijous 25 de juny 28 de juny de 2020

  Us informem que a partir del 25 de juny el Biobiobús Guilleries reobre el seu servei a Sant Julià de Vilatorta. Estarà situat, com és habitual, al C/ Compositor Ramon Victori els dijous, però al matí en comptes de la tarda. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic, que serà de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí.

 • Pla Intern d'gualtat L'Ajuntament aprova el II Pla Intern d'gualtat 28 de juny de 2020

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va aprovar el II Pla Intern d’Igualtat en el Ple del 15 de juny de 2020. El Pla Intern d’Igualtat, que trobareu adjunt, és una eina estratègica que permet a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, a partir de l’opinió dels treballadors i treballadores de l’ens i l’anàlisi de dades quantitatives reals de l’organització.  Entre altres, té com a objectiu principal l’eliminació de les possibles desigualtats presents entre dones i homes dins l’ens local.

   

 • ABRIL Participa al concurs "A l'abril, cada paraula val per mil"! 28 de juny de 2020

  El Consorci de Normalització Lingüística d'Osona reprèn el concurs previst en època de Sant Jordi, que consisteix a respondre els diferents enigmes que trobareu als establiments del municipi. Per a participar-hi, cal que recolliu la vostra butlleta a les oficines de l'Ajuntament i la retorneu omplerta abans del 29 de juliol. 

 • Creu del Tall Aprovació definitiva, licitació i contribucions especials del projecte d'urbanització de la Creu del Tall 25 de juny de 2020

  El passat dia 15 de juny durant la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament es va aprovar definitivament i es va licitar el contracte d'obres del projecte d'urbanització de la Creu del Tall redactat per l'arquitecta Mònica Carrera Ahis, per un import total de 128.384,96 euros, en total 155.345,80 euros IVA inclòs. Posteriroment, el Ple del passat 29 de juny va aprovar que s'aplicarien contribucions econòmiques especials a les finques afectades pel projecte.

 • Lluís Vilalta Lluís Vilalta renúncia al càrrec de regidor i recupera la plaça de funcionari 24 de juny de 2020

  En el ple de l’Ajuntament del dia 15 de juny passat Lluís Vilalta va presentar la renúncia com a regidor per reintegrar-se a la plantilla de l’Ajuntament, de la qual n’era funcionari en excedència. L'equip de govern, quan va aprovar al desembre la plantilla de personal pel 2020, va modificar el lloc de treball del Pavelló perquè era necessari que tingués un perfil més administratiu. Posteriorment, Lluís Vilalta ha demanat la reincorporació a la plantilla en tractar-se d'una plaça d'auxiliar administratiu, del grup, categoria i escala de la seva condició. El ja exregidor de Cultura es farà càrrec del pavelló municipal, i farà tasques en les àrees d'esports i cultura de l'Ajuntament.

 • L’Ajuntament i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona recuperem basses per a la fauna a Sant Julià de Vilatorta L’Ajuntament i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona recuperem basses per a la fauna a Sant Julià de Vilatorta 22 de juny de 2020

  Les darreres setmanes s’han executat diversos treballs de recuperació i millora de basses per a la fauna a Sant Julià de Vilatorta i Tavèrnoles, en l‘àmbit de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Hem recuperat les basses de Brudon i de la font de la Riera, a Sant Julià, i s'ha millorat la bassa del Raurell, a Tavèrnoles.

 • Espai activa't Obertura de l’Espai Activa’t 18 de juny de 2020

  L’Espai Activa’t va tornar a obrir les seves portes el dilluns 15 de juny per atendre els usuaris de promoció a l’autonomia seguint l’horari habitual de les 9 del matí fins a les 4 de la tarda amb horari de menjador inclòs.

 • Campanya de conscienciació del consell d'infants El consell d'infants dissenya una bossa per anar a comprar 18 de juny de 2020

  El consell d'infants ha fet una campanya de conscienciació. Van organitzar un concurs d'instagram per escollir el disseny d'unes bosses de roba perquè les vilatortines i vilatortins prenguin consciència i redueixin l'ús de bosses de plàstic d'un sol ús per anar a comprar. El dibuix guanyador és el que hi ha estampat a la bossa.

 • MiniFaqs Protecció Civil 1 Sabeu què es pot fer a la fase 3? 18 de juny de 2020

  Des d'avui Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons hem entrat a la fase 3, com a tot Catalunya. La darrera etapa de la desescalada inclou una bateria de flexbilitzacions a les portes de trepitjar ja l'anomenada "nova normalitat". Us adjuntem uns MiniFaqs de Protecció Civil que us poden ser molt útils. A partir del dissabte 20 de juny ja es poden utilitzar els parcs infantils i l'skatepark.

 • Bars, restaurants i establiments turístics Quin servei estan donant bars, restaurants i establiments turístics de Sant Julià i de Vilalleons actualment? 18 de juny de 2020

  Tot Catalunya ja ha entrat en fase 3 i la majoria de bars, restaurants i alguns establiments turístics de Sant Julià i de Vilalleons estan oberts i altres obriran en breu. Tots els establiments oberts respecten les mesures de seguretat i l’aforament previst per llei.  Trobareu més informació en el document adjunt.

 • Consultori local Necessito visitar-me, què puc fer? 16 de juny de 2020

  Abans de venir al Consultori, contacta amb nosaltres (per telèfon o per E-consulta). T'atendrem i resoldrem el què necessitis.Truca al Consultori de Sant Julià de Vilatorta: 93.812.22.33 o a Urgències CAP Santa Eugènia: 93.885.45.56. Envia una E-consulta mitjançant “La Meva Salut” al teu metge o la teva infermera.

 • Sessió plenària Vols veure el ple municipal de dilluns 15 de juny? 16 de juny de 2020

  Si no vas poder seguir seguir la sessió plenària del dilluns 15 de juny de 2020, la pots veure a l'enllaç adjunt.

 • Font de la Riera 1 Actuacions a la Font de la Riera 14 de juny de 2020

  L'Ajuntament, conjuntament amb l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, ha fet una sèrie d'actuacions per solucionar els estrals causats pel temporal Glòria a la Font de la Riera i al seu entorn. També hem aprofitat per repoblar-la amb amfibis procedents del Pujol. 

   

 • Ajuts per pal·liar la crisi Ajuts per pal·liar la crisi 11 de juny de 2020

  L'Ajuntament informa que la Generalitat de Catalunya ha creat un nou apartat que és molt clarificador sobre tota classe d'ajuts per pal·liar la crisi generada per la Covid-19. Us adjuntem aquest enllaç.

 • Centre d'informació Aquest cap de setmana el centre d'informació de Sant Julià reobre les seves portes 11 de juny de 2020

  El Centre d'informació de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià reobre les seves portes aquest dissabte 13 de juny a les 9 del matí després d'estar tancat en motiu de l'estat d'alarma decretat arran de la Covid-19.

 • dol oficial Sant Julià de Vilatorta també es va sumar al dol oficial en motiu de la pandèmia generada per la Covid-19 11 de juny de 2020

  El passat 27 de maig, el Consell de Ministres va decretar deu dies de dol oficial per les víctimes en motiu de la pandèmia generada per la Covid-19. El dol es va establir des de les 00 h del dimecres 27 de maig de 2020, i fins a les 00 h del dissabte 6 de juny de 2020. Durant aquest període les banderes de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta també han onejat a mitja asta en record de totes les víctimes de la pandèmia i en solidaritat amb les seves famílies i éssers estimats.

 • Activitats de lleure Informació per a entitats que organitzin activitats de lleure durant l'estiu 2020 10 de juny de 2020

  Més que mai és important poder realitzar activitats de lleure a l’estiu. En el temps actual però, les condicions per a portar-les a terme han canviat i cal tenir present certes consideracions a fi de poder oferir una activitat segura seguint la normativa corresponent.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40