Notícies

 • Cartell domicilis Prevenció de robatoris a domicilis 2 de desembre de 2022

  En els darrers anys, malauradament, coincidint amb aquesta època de l’any on hi ha una clara disminució d’hores de llum sola hi ha hagut un increment de robatoris a domicilis.

 • Comprovació de les millores a l'antena de Puigsec Orange fa importants millores a l'antena de Puigsec 1 de desembre de 2022

  El dimecres 30 de novembre hi ha hagut una reunió sobre el terreny per comprovar les millores que Orange, a instàncies de l'Ajuntament i de Localret, ha fet a l'antena de telefonia mòbil de Puigsec. Hi foren presents l'alcalde, Joan Carles Rodríguez, el director territorial de tecnologia i xarxes d'Orange Espanya, Ignasi Alonso, i del director general de Localret, Andreu Francisco.

 • Canvi de la climatització de l'Ajuntament Canvi de la climatització de l'Ajuntament 1 de desembre de 2022

  Després d’observar que el sistema de canonades existent a l’Ajuntament, que era de ferro, es va malmetre amb una oxidació que s’ha anat debilitant, perdent tota resistència i, començant per orificis que han generat quantiosos degoters arreu, s’ha decidit la substitució total de l’actual xarxa de canonades de ferro del sistema de calefacció per una altra xarxa de canonades d’acer inoxidable.

 • Mappingfest Des del CAP de Sant Julià organitzen un Mappingfest de salut 1 de desembre de 2022

  Des de l'equip de professionals del CAP de Sant Julià de Vilatorta, es vol fer un estudi dels actius de salut de la població vilatortina. D'aquesta manera, a través d'un joc i una llegenda, animem a tota la població a moure's pel poble i identificar els seus actius de salut. 

 • Les obres de l’edifici Arca de Noé Les obres de l’edifici Arca de Noé avancen favorablement 29 de novembre de 2022

  Les obres de millora pel consultori i les obres per la construcció de la nova biblioteca estan avançant segons el previst. En principi està previst que les obres finalitzin el març de 2023.

 • Ferran Jutglà rebent el guardó Ferran Jutglà, jugador amb més projecció 29 de novembre de 2022

  L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm es va vestir de llarg el dilluns 28 de novembre per acollir la 10a edició de la Gala de les Estrelles, on el vilatortí Ferran Jutglà va ser guardonat com a jugador amb més projecció. Enhorabona, Ferran.

 • Problemes del senglar a l'entorn urbà Problemes del senglar a l'entorn urbà 28 de novembre de 2022

  La població de senglars ha augmentat per manca de depredadors naturals i ve acompanyada de molèsties pel risc d'accidents que pot comportar la seva presència a la via pública. 

 • Òptica de Sant Julià de Vilatorta Revisió ocular als alumnes del Bellpuig a càrrec de l'Òptica de Sant Julià de Vilatorta 25 de novembre de 2022

  L’Òptica de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons ha realitzat un screening visual gratuït als alumnes del Bellpuig dels cursos de 1r, 2n, 3r, 4rt, 5è i  6è de primària. En total han visitat 130 nens i nenes aproximadament. 

 • Detall de la riera de la font Picant, a Sant Hilari Sacalm El 4t Premi de Recerca Guilleries, edició 2022, s'atorga a un estudi sobre refugis climàtics per a la fauna aquàtica 25 de novembre de 2022

  Ja es coneix el guanyador del 4t Premi de Recerca Guilleries, edició 2022, que concedeix la Càtedra interuniversitària de l’Aigua, Natura i Benestar i que compta amb la col·laboració de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El projecte d’estudi guardonat ha estat 'Diagnosi de l’estat de conservació de refugis climàtics per a la fauna aquàtica al massís de les Guilleries', de Pau Ortega i Colet, Iago Pérez Novo i Quim Pou-Rovira.

 • Vine a fer de patge Vine a fer de patge! 25 de novembre de 2022

  Vols acompanyar als reis de l'Orient en la seva arribada la nit més màgica de l'any? Si tens més de 10 anys, apunta't a fer de patge! Busquem des de patges de 10 anys fins a persones adultes per acompanyar a ses Majestats a la cavalcada de Sant Julià.

 • Vine a veure el Petit Príncep amb l’Espai activa’t Vine a veure el Petit Príncep amb l’Espai Activa’t 25 de novembre de 2022

  El divendres 20 de gener de 2023 l'Espai Activa’t organitza una sortida a teatre a Barcelona, a veure El Petit Príncep.  Inscripcions a les oficines de l’Ajuntament fins el 15 de desembre. 

 • Pla de pavimentació del municipi Pla de pavimentació del municipi 23 de novembre de 2022

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha demanat a la Diputació de Barcelona l’elaboració d’ un Pla de renovació dels paviments de calçada del municipi, un treball que inclou a més de l’inventari de tots els carrers, una diagnosi sobre el seu estat de conservació amb propostes de millora així com un pla d’etapes d’inversió. Per fer aquest estudi, els propers dies, un cotxe passarà per fotografiar els carrers.

 • Acte Inauguració Acte Inauguració d'Artimur 21 de novembre de 2022

  Aquest diumenge passat es van inaugurar els tres murals del projecte Artimur. Ens els parlaments la regidora de cultura, Cristina Suñén, va destacar que una de les missions de l'art és apel·lar els sentits i a les emocions i a Sant Julià s'ha aconseguit.

 • planetari Èxit de públic als actes de la Setmana de la Ciència 21 de novembre de 2022

  Mai la ciència havia estat tan divertida! Aquest passat cap de setmana Sant Julià de Vilatorta va viure una de les edicions més interessants de la Setmana de la Ciència amb diverses activitats programades. 

 • Presentació del llibre Presentació del llibre "Tocades per la boira" 21 de novembre de 2022

  Aquest diumenge passat es va fer la presentació del llibre "Tocades per la boira" amb un nombrós públic que omplia la sala de conferències del pavelló. Germán Bartolomé, editor del Punt Volat, va entrevistar a les autores del llibre, la vilatortina Neus Abella i la vigatana Roser Rovira.

 • Visita de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya Visita de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya 21 de novembre de 2022

  Dijous passat l'Ajuntament va rebre la visita de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mestra i del Director de Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central, Francesc Serra. Van visitar Can Pallàs, el panteó familiar de la capella de Sant Ponç de Puigsec i els retaules barrocs de Vilalleons.

 • Torneig El Club de Tennis de Sant Julià de Vilatorta organitza el Torneig de la Marató 20 de novembre de 2022

  El diumenge 18 de desembre es celebrarà un torneig mixte de pàdel i tennis a les instal·lacions del Club Tennis Sant Julià per la Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut cardiovascular. Tota la recaptació anirà directament per la Marató de TV3.

 • Exposició de Feliu Elias al MANAC Exposició de Feliu Elias al MNAC 20 de novembre de 2022

  Del 30 de novembre al 19 de març, el MNAC ofereix una exposició dedicada a Feliu Elias que presentarà una síntesi de la seva activitat creativa, centrant-se molt especialment en la seva pintura de pinzellada miniaturista. Dues de les obres han estat cedides pels propietaris de Mas Puigsec. 

 • Taller de decoració nadalenca Taller de decoració nadalenca de l'espai Activa't 19 de novembre de 2022

  El dimarts 13 de desembre, de 10 a 12 del matí, es va fer un taller de decoració nadalenca a l'Aula del Casal Font Noguera, organitzat per l'Espai Activa't. En Pere i la Mari van ser els encarregats d'ensenyar com fer un centre de taula nadalenc.

 • Llicència d'obres o comunicació prèvia? Llicència d'obres o comunicació prèvia? 18 de novembre de 2022

  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta té aprovat un planejament urbanístic (RPUC - Registre de planejament urbanístic de Catalunya (gencat.cat)) per a tot el municipi que regula el que es pot fer i el que no. Amb la finalitat que qualsevol obra, construcció o instal·lació s'adapti a aquest planejament cal que el promotor o propietari ho posi en coneixement de l'Ajuntament. En funció dels tipus d'obra caldrà demanar llicència d'obres o només fer una comunicació abans de començar l'actuació.

 • subministrament d'aigua Anunci oficial: ban davant els problemes d'abastament d'aigua de Vilalleons 17 de novembre de 2022

  A conseqüència de l’actual escenari de sequera pluviomètrica severa, el dipòsit de La Sala que s’abasteix a partir del pou de Vilalleons ha quedat sense aigua, havent-se d’omplir mitjançant el transport de cisternes per tal d’evitar la interrupció del servei. En conseqüència cal aplicar mesures de gestió i limitació de consum d’aigua potable de la xarxa municipal i per això l'Ajuntament ha publicat un ban que podeu consultar en el document adjunt.

 • canvi de sentit Canvi de sentit per pacificar el centre per fer que els vehicles no circulin tan ràpid 17 de novembre de 2022

  La finalitat de l'actuació, segons l'estudi de mobilitat, és fer que el trànsit de vehicles sigui només el propi del centre i evitar així que es corri més del compte, amb el que això implica de perill per les persones. Demanem que es circuli amb precaució per tal d'adaptar-nos a la nova senyalització.

 • Nou accés al consultori per l'avinguda Sant Jordi Nou accés al consultori per l'avinguda Sant Jordi 16 de novembre de 2022

  En motiu de les obres de la nova biblioteca, a partir de dilluns 21 de novembre, l'accés al consultori serà per l'avinguda Sant Jordi.

 • Adequació de la cruïlla de davant la Rambleta Adequació de la cruïlla de davant la Rambleta 16 de novembre de 2022

  La intersecció entre l’avinguda Puig i Cunyer, carrer Balmes i carrer de les Roques sempre ha estat un punt conflictiu i perillós. L’Ajuntament disposa d’un projecte executiu per poder solucionar el problema d’aquesta cruïlla però, provisionalment s’ha adequat, habilitant uns guals i pintant el pas de vianants per millorar i facilitar l’accés dels vianants al Col·legi el Roser i a l’entorn.

 • Esplai Serrallonga L'Esplai Serrallonga engega nou curs 15 de novembre de 2022

  El proper dissabte 19 de novembre l'Esplai Serrallonga engega nou curs i comença a dur a terme la seva activitat regular els dissabtes a la tarda de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda a l'Escorxador. 

Darrera actualització: 02.03.2022 | 12:08
Darrera actualització: 02.03.2022 | 12:08