Notícies

 • Enllumenat de Nadal Instal·lació de l'enllumenat de Nadal 9 de novembre de 2022

  Les associacions de veïns i veïnes i entitats que vulguin que se'ls instal·lin els llums de nadal per part de la brigada municipal hauran de sol·licitar-ho a les oficines de l'Ajuntament abans del 14 de novembre. 

 • Troba el teu tió Activitat familiar: Busca el teu tió 9 de novembre de 2022

  El proper dissabte 3 de desembre participa a l'activitat familiar Busca el teu Tió! Una activitat per a tota la família per trobar i construir el tió. Enguany l'activitat es farà al Parc de les Set Fonts i cal fer inscripció prèvia. 

 • Taller de decoració nadalenca a l'Espai Activa't Taller de decoració nadalenca a l'Espai Activa't 4 de novembre de 2022

  El dimarts 13 de desembre, de 10 a 12 del matí, es farà un taller de decoració nadalenca a l'Aula del Casal Font Noguera, organitzat per l'Espai Activa't. Cal fer inscripció prèvia a  l'Ajuntament abans del 2 de desembre.

 • Resum de l’Equitrobada a Sant Julià de Vilatorta Resum de l’Equitrobada a Sant Julià de Vilatorta 4 de novembre de 2022

  Fa uns dies, Sant Julià de Vilatorta va acollir l'Equitrobada, una concentració bianual de Turisme Eqüestre, que van celebrar la gran festa del turisme eqüestre a Catalunya i van conèixer i visitar el nostre poble. Si voleu conèixer les dades de participació, en el document adjunt trobareu un resum de l’activitat.

 • Obres de canvis de senyalització Canvis de senyalització vertical i horitzontal en alguns carrers del municipi 4 de novembre de 2022

  Aquesta setmana es realitzaran les obres de canvis de senyalització vertical i horitzontal i, fins i tot, canvi de sentit, en alguns carrers del municipi, segons estableix el pla de mobilitat. Es començarà pel carrer de l'Altarriba (Font d'en Titus) i es continuarà pel carrer Sant Roc, carrer de la Mercè, una part del carrer Núria i el carrer de l'Albereda. 

 • Ca la Manyana torna a obrir les seves portes Ca la Manyana torna a obrir les seves portes 4 de novembre de 2022

  A partir del dissabte 5 de novembre de 2022, Ca la Manyana torna a obrir les seves portes com a restaurant amb el nou xef, Jordi Gonzàlez Sadurní.

 • retribucions L'equip de govern manté congelades les seves retribucions 4 de novembre de 2022

  De nou, l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta no incrementarà les seves retribucions per l'any 2023, malgrat la inflació desbocada i que estaria plenament justificat, tenint en compte que sí que es preveu l'increment per a les persones treballadores de l'administració pública, com la resta de la plantilla de l'Ajuntament.

 • Aprovats els pressupostos per al 2023 Aprovats els pressupostos per al 2023 4 de novembre de 2022

  En el Ple del passat 24 d’octubre es van aprovar inicialment els pressupostos per a l’any 2023, conjuntament amb les bases d’execució i la plantilla de personal.

 • ANUNCI DE LA MODIFICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA 4/2022 ANUNCI DE LA MODIFICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA 4/2022 3 de novembre de 2022

  Aprovada inicialment la modificació pressupostària 4/2022 per acord de Ple de data 24 d’octubre de 2022, s’exposa al públic per un període de 15 dies durant els quals els interessats podran examinar la documentació i presentar les reclamacions que creguin oportunes.

 • pressupost general ANUNCI D’EXPOSICIÓ PÚBLICA DE L’EXPEDIENT DEL PRESSUPOST GENERAL PER A L'EXERCICI 2023, LES BASES D’EXECUCIÓ DEL PRESSUPOST, I LA PLANTILLA DE PERSONAL FUNCIONARI I PERSONAL LABORAL 3 de novembre de 2022

  S’exposa al públic l’expedient del pressupost general per a l'exercici 2023, les bases d’execució del pressupost, i la plantilla de personal funcionari i personal laboral, per un termini de quinze dies per tal que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que creguin convenients.

 • Mural acabat Artimur: Acabada la creació mural de la plaça de Catalunya 3 de novembre de 2022

  El mural situat al carrer Marquesos de Vilallonga, 8 i creat per Ana Barriga ja està acabat. Mostra els origens i els jocs infantils des del punt de vista d'una artista internacional. La jove Ana Barriga es pot considerar la nova reina del pop, i Laki, la seva obra més important fins ara i més prometedora. Ha exposat a Miami, a Dubai i ara marxa cap a Caracas.

 • Espai Familiar Creació d'Espai Familiar de Petita Infància 3 de novembre de 2022

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta a través del Consorci Osona de Serveis Socials proposa durant el mes de novembre i desembre, moment en què el dies s’escurcen,  la creació d’un espai educatiu i de socialització adreçat a infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies acompanyades de professionals de l’àmbit educatiu i social amb Joc Joliu. 

 • Modificacions de les ordenances fiscals per al 2023 Modificacions de les ordenances fiscals per al 2023 31 d'octubre de 2022

  El Ple del passat 10 d'octubre de 2022 va aprovar inicialment les ordenances fiscals per a l'any 2023.

 • Acte Vivències Trans Acte Vivències Trans* dins l'Octubre Trans 2022 28 d'octubre de 2022

  El passat dijous 27 d'octubre va tenir lloc, a la Sala de Conferències del Pavelló, l'Acte Vivències Trans*. L'acte emmarcat dins l'Octubre Trans, mes de reivindicació del col·lectiu, va ser protagonitzat per Fina Campàs de l'Associació Acció Trans i Fiona Albó, veïna de Sant Julià. 

 • Mural 2 Artimur: Acabada la creació mural al carrer Montseny 28 d'octubre de 2022

  El projecte Artimur continua endavant i el mural del carrer Montseny, 3, realitzat per Marta Lapeña, ja està acabat. Vine a veure'l.

 • Artimur: Mural a l'Avinguda Nostra Senyora de Montserrat, 23 Artimur: Mural a l'Avinguda Nostra Senyora de Montserrat, 23 28 d'octubre de 2022

  El mural participatiu, creat per Mateu Targa, a l'Avinguda Nostra Senyora de Montserrat, 23, ja està acabat. En la realització del mural també hi han participat els alumnes de 6è del Col·legi el Roser i l'Escola Bellpuig i usuàries de l'Espai Activa't. Vine a veure'l.

 • Convivència de l’activitat del consultori amb les obres de la biblioteca Convivència de l’activitat del consultori amb les obres de la biblioteca 28 d'octubre de 2022

  El passat mes de desembre es van iniciar les obres a l'edifici Arca de Noè consistents en la construcció de la nova biblioteca i millora de la climatització del consultori mèdic. Les obres s'estan portant a terme a les plantes primera i segona de l'edifici, convivint amb l'activitat mèdica del consultori situat a la planta baixa.

 • Compartir trajecte Estudiant d'ESO necessita compartir trajecte Sant Julià - Escola Mossèn Cinto de Folgueroles 28 d'octubre de 2022

  Des dels Serveis Socials bàsics de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es fa una crida a cercar persones del municipi que facin el trajecte de Sant Julià de Vilatorta a Folgueroles d’anada i tornada en els horaris de dos quarts de nou del matí (anada) o a dos quarts de 5 de la tarda (tornada). 

 • Claudi Biern Boyd El Ple de l’Ajuntament expressa el seu condol per la mort de Claudi Biern Boyd 25 d'octubre de 2022

  El darrer Ple de l’Ajuntament, el passat 24 d’octubre, va expressar el seu condol per la mort de Claudi Biern. La regidora de Cultura, Cristina Suñén, va llegir una nota de condol en nom del Ple.

 • Cartell domicilis Prevenció de robatoris a domicilis 24 d'octubre de 2022

  En els darrers anys, malauradament, coincidint amb aquesta època de l’any on hi ha una clara disminució d’hores de llum solar (aquest proper cap de setmana hi haurà canvi d’horari), hi ha hagut un increment de robatoris a domicilis.

 • Acte de constitució del Consell d'Infants Acte de Constitució del Consell d'Infants 21 d'octubre de 2022

  El passat dijous 20 d'octubre va tenir lloc l'acte de Constitució del Consell d'Infants 2022-2023 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

 • Canvi d’hora a l’horari d’hivern Canvi d’hora a l’horari d’hivern 21 d'octubre de 2022

  La matinada de diumenge vinent a les 03.00 hores acabarà l’horari d’estiu i el rellotge es retardarà fins tornar a marcar les 02.00 hores per començar així l’horari d’hivern, que s’estendrà fins l’últim diumenge de març de 2023. 

 • Tercera convocatòria del Kit Tercera convocatòria del Kit Digital per a empreses de 1 a 3 treballadors 19 d'octubre de 2022

  S’ha publicat la tercera convocatòria del programa Kit Digital adreçat a empreses d’entre 1 i menys de 3 treballadors. El període per presentar sol·licituds s’inicia avui 20 d’octubre a les 11:00 i es perllongarà durant un any.  

 • Informació sobre la prohibició de crema de restes vegetals Informació sobre la prohibició de crema de restes vegetals 18 d'octubre de 2022

  Amb l’aprovació per part de l’Estat de la la Llei 7/2022 de residus i sòls contaminats per a una economia circular on, amb caràcter general, es prohibeix la crema de residus vegetals generats en l’entorn agrari o silvícola. Aquesta norma afecta a tot el territori estatal. Els interessats cal que facin ells mateixos la sol·licitud en els enllaços facilitats.

 • Vivències Trans Acte dins l'octubre Trans: Vivències Trans* 17 d'octubre de 2022

  El proper dijous 27 d'octubre, tindrà lloc una xerrada/formació sobre les vivències Trans*. L'acte s'emmarca en el programa de l'octubre Trans, una proposta reivindicativa sobre les diferents qüestions que afecten al col·lectiu.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 12:08
Darrera actualització: 02.03.2022 | 12:08