Notícies

 • concessió de subvencions Convocatòria per a la concessió de subvencions per a per a projectes d'inversions productives a Catalunya 19/03/2024

  Es publica la convocatòria per a la concessió de subvencions per a per a projectes d'inversions productives a Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds, amb la documentació annexa inclosa, comença a les 9.00 hores del primer dia hàbil següent al de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza a les 14.00 hores del 18 d'abril de 2024.

 • ajuts pel pagament del lloguer Recorda que ja es poden sol·licitar els ajuts pel pagament del lloguer per a menors de 35 anys i de 65 anys o més 15/03/2024

  Des de l'Ajuntament es fa difusió de la convocatòria de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer per a persones menors de 35 anys o de 65 anys o més, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i compleixin el requisits de la convocatòria. Preneu nota!

 • El consum responsable és a prop teu El consum responsable és a prop teu 14/03/2024

  El divendres dia 15 de març se celebra el Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, declarat l’any 1983 per les Nacions Unides amb l’objectiu de donar visibilitat als drets de les persones consumidores i usuàries.  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons s’adhereix a la commemoració d’aquesta data i a la campanya que impulsa la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de fomentar actituds de consum conscient i responsable entre els vilatortins i vilatortines.

 • enllumenat públic Finalització de les obres de reforma de l’enllumenat públic de Sant Julià de Vilatorta 14/03/2024

  A l’octubre del 2023 van finalitzar les obres de reforma de l’enllumenat públic de Sant Julià de Vilatorta que va culminar a finals d’any amb l’actuació complementària de substitució de les llumeneres del camp de futbol.

 • imatge d'una foguera Sol·licituds d'autorització de foc 14/03/2024

  El tràmit de sol·licituds per activitat de risc d'incendi entre el 15 de març i el 15 d'octubre s'ha modificat. A la notícia trobareu la informació i l'enllaç al tràmit telemàtic. 
   

 • nou canal d’instagram La farmàcia de Sant Julià obre un nou canal d’instagram 13/03/2024

  La farmàcia de Sant Julià de Vilatorta ha obert un nou canal d’Instagram per informar de novetats i actualitzacions en temes de salut i benestar. També podreu trobar promocions en productes de farmàcia i òptica.

 • Continua el Cicle Gaudí a Sant Julià de Vilatorta Continua el Cicle Gaudí a Sant Julià de Vilatorta 13/03/2024

  Les Romagueres i l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons organitzen el visionat de les pel·lícules de producció catalana del Cicle Gaudí els últims divendres de mes. El divendres 22 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al Saló Catalunya, es projectarà la pel·lícula "El mestre que va prometre el mar".

 • Balanç de la campanya de donació de sang a Sant Julià de Vilatorta Balanç de la campanya de donació de sang a Sant Julià de Vilatorta 13/03/2024

  El dilluns passat, 11 de març, la unitat del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar al Col·legi el Roser de Sant Julià de Vilatorta i va recollir les donacions de sang de 57 vilatortines i vilatortins, entre els quals hi havia 4 nous donants i 1 oferiment, en la campanya de donació de sang, amb l'objectiu d'ajudar a garantir l'assistència sanitària en els hospitals.

 • Activitats diverses per commemorar el 8M Activitats diverses per commemorar el 8M a Sant Julià de Vilatorta 11/03/2024

  Les activitats van començar divendres amb l’Escape Vilatorta. Els equips participants van valorar molt positivament el fet que el joc va aconseguir cooperació i interacció entre tots els membres del grup i el resultat va ser un mural col·laboratiu de caire feminista.

 • trial Diumenge de trial a Sant Julià de Vilatorta 11/03/2024

  La Copa Osona 2024 ha disputat aquest diumenge 10 de març la tercera prova del calendari a Sant Julià de Vilatorta, en una competició que ha estat marcada pel fang en els compassos inicials. La pluja abundant caiguda durant la jornada de dissabte ha provocat que els primers passos per les zones fossin més relliscosos de l’habitual però sense suposar més problemes per als participants. A mesura que avançava el matí el terreny s’ha anat eixugant i la competició ha acabat celebrant-se en unes condicions òptimes.

 • Anunci de la puntuació final Anunci de la puntuació final del procés selectiu d’una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca a jornada parcial i una plaça a jornada complerta de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 08/03/2024

  Vista l’acta del tribunal i d’acord amb el que estableix la base 10a de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteques a jornada parcial i una a jornada complerta, personal laboral interí, grup C1, a través de concurs-oposició; una vegada finalitzada la qualificació dels aspirants es fan públics els resultats finals. Els podeu consultar en els documents adjunts.

 • àrea d’esplai del pantà de Sau Regulació de l’accés a l’àrea d’esplai del pantà de Sau 08/03/2024

  A partir del 9 de març l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona regula l’accés motoritzat a l’Àrea d’esplai del pantà de Sau amb un sistema de reserves en línia. Podeu fer la vostra reserva a la plataforma habilitada per a aquest fi.

 • “La meva regla, les meves regles” Com pots aconseguir els productes menstruals sostenibles de la iniciativa “La meva regla, les meves regles”? 05/03/2024

  Dilluns 4 de març  va arrencar la distribució universal de productes menstruals reutilitzables a tot el país. Amb “La meva regla, les meves regles” totes les dones de Catalunya podran escollir entre una copa, unes calces menstruals o un parell de compreses reutilitzables. Ja pots recollir-ho gratuïtament a la farmàcia de Sant Julià de Vilatorta. Nació Digital ha publicat una entrevista a l'Alfred Verdaguer de la farmàcia Comas, us la podeu descarregar aquí.

 • Convocatòria d’ajuts per despeses de subministraments energètics Convocatòria d’ajuts per despeses de subministraments energètics 05/03/2024

  Des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons comuniquem que el Consorci d'Osona de Serveis Socials ha obert la convocatòria d’ajuts per despeses de subministraments energètics que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.) a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d’Osona de Serveis Socials i formen part de la convocatòria. El dimarts 19 de març, a 2/4 de 10 del matí, a l'Aula de Cultura, hi haurà una sessió informativa de la convocatòria d’ajuts de subministraments energètics. Cal confirmar assistència.

 • Atenció amb les cendres de la llar de foc! Atenció amb les cendres de la llar de foc! 05/03/2024

  Dimarts passat hi va haver un incendi al marge del pàrquing del Perer causat per l'abocament de cendra, per això l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons recorda la prohibició de llençar cendres al camp i la importància d’apagar i abocar correctament als cubells les cendres de llars de foc.

 • Coach Vecchio a Sant Julià de Vilatorta Campus del club argentí Coach Vecchio basketball a Sant Julià de Vilatorta 04/03/2024

  Recepció a l'ajuntament del grup, Coach Vecchio basketball d'Argentina del reconegut entrenador Guillermo Vecchio, que han estat 10 dies al poble fent un stage.

 • Vols conèixer dones desconegudes que van fer coses realment extraordinàries? Vols conèixer dones desconegudes que van fer coses realment extraordinàries? 29/02/2024

  Vine el dissabte 9 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, al Saló Catalunya. L’actriu Sílvia Aranda Anyé i la periodista Marta Palencia Lefler ens faran descobrir aquestes Dones Pioneres, Creadores de Grans Indústries. En acabar l'acte hi haurà berenar pels assistents.

 • Atenció, arriba l’Escape Vilatorta. Fes la teva reserva Atenció, arriba l’Escape Vilatorta. Fes la teva reserva 29/02/2024

  El divendres 8 de març, a les 6 de la tarda, amb l’escape Vilatorta, passejaràs pels carrers de Sant Julià de Vilatorta a través d’un joc de pistes. La finalitat és aconseguir pintar un mural feminista. Fes grups de 3 a 5 persones i truca a l'Ajuntament per fer la teva reserva. Activitat gratuïta i oberta a tots els públics: quitxalla, joventut, famílies, grups d’amics, gent gran, en suport a la Igualtat.

 • Torna Dones en Marxa Torna Dones en Marxa 29/02/2024

  Vine a caminar amb nosaltres per la Igualtat. Diumenge 10 de març, a les 10 del matí, sortirem de la zona esportiva. És un recorregut fàcil, de 8,5 km, apte per a totes les edats i obert a tothom en suport a la Igualtat. Inscriu-te ja a l’Infovilatorta app: ves a l’apartat esdeveniments i fes la teva reserva.

 • Funcionament de les noves Urgències Territorials d'Osona integrades Funcionament de les noves Urgències Territorials d'Osona integrades 29/02/2024

  Des de l'1 de març de 2024 funcionen les noves Urgències Territorials d'Osona integrades entre l'atenció primària i l'hospitalària, fet que ha suposat canvis en els llocs i horaris d'atenció.

 • Resultats de la prova de coneixements Resultats de la prova de coneixements del nivell C1 de llengua catalana del procés selectiu per les places de tècnic/a auxiliar de biblioteques 29/02/2024

  Es fan públics els resultats de la prova de coneixements del nivell C1 de llengua catalana del procés selectiu per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteques, grup C1, a jornada completa i una a jornada parcial, de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament, mitjançant concurs oposició lliure, realitzada el dia 28 de febrer de 2024. Podeu consultar els resultats en els documents adjunts.

 • Processos selectius per les places de tècnic/a auxiliar de biblioteques Relacions d’admesos i exclosos de les convocatòries per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteques 28/02/2024

  Es fan públiques les relacions d’admesos i exclosos de les convocatòries per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteques a jornada completa i una plaça a jornada parcial. Es convoca a aquelles persones exemptes de realitzar la prova de català i aquelles que la superin a realitzar les proves de la fase d’oposició el dia 5 de març de 2024 a l’Ajuntament.

 • treball de tècnic/a funcional de transformació digital Convocatòria per a la creació d’una borsa de treball de tècnic/a funcional de transformació digital 26/02/2024

  Osona Acció Social convoca la creació d’una borsa de treball de tècnic/a funcional de transformació digital (A2) per treballar a jornada completa dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Presentació de sol·licituds via telemàtica o presencial fins al 9 de març, inclòs.

 • Pel·lícula Upon Entry del Cicle Gaudí Pel·lícula "Upon Entry" del Cicle Gaudí 12/02/2024

  El divendres 23 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, es projecta la pel·lícula Upon Entry. L'activitat forma part del Cicle Gaudí, organitzat per Les Romegueres i l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons. Servei de canguratge gratuït de 3 a 12 anys. Recull la invitació als comerços del poble! 

 • Una passejada per descobrir el patrimoni Deu propostes del programa Passejades guiades permeten conèixer millor l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona 09/02/2024

  Per quart any, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha programat diverses activitats en el marc del programa Passejades guiades. Es tracta de deu itineraris que es faran el quart diumenge de mes entre el 25 de febrer i el 24 de novembre de 2024. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament amb els organitzadors de cada activitat.

Darrera actualització: 18.07.2023 | 13:29
Darrera actualització: 18.07.2023 | 13:29