Notícies

 • compte general de l'exercici 2019 Aprovat el compte general de l'exercici 2019 1 de febrer de 2021

  En el Ple del passat 18 de Gener es va aprovar el Compte General de l’any 2019. Per cada exercici s’ha d’aprovar expressament la liquidació i posteriorment el compte general, la liquidació de 2019 es va aprovar en el Ple del passat 15 de juny de 2020.

 • esgrafiats del Casal Núria Obres de restauració dels esgrafiats del Casal Núria 28 de gener de 2021

  El dijous passat dia 21 de gener la Sra. Àngels Solé, Directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Rovira, coordinador de l'àrea de conservació-restauració del mateix departament, especialitzat en pintura mural i pedra, el Sr. Albert Freixas, representant de l'empresa Vectar Nou, membres del consistori i els propietaris del Casal Núria van visitar conjuntament les obres de restauració dels esgrafiats que s'hi estan portant a terme.

 • Ajornat el 24è Ral·li Esprint Sant Julià Ajornat el 24è Ral·li Esprint Sant Julià 26 de gener de 2021

  L'Escuderia Osona, juntament amb els alcaldes de Sant Julià de Vilatorta i Sant Sadurní d'Osormort, ha decidit ajornar el 24è Ral·li Esprint Sant Julià, que s'havia de celebrar els dies 27 i 28 de Febrer, a causa de la gran incidència de la pandèmia generada per la Covid-19 i les restriccions de la Generalitat. Hem pres aquesta decisió perquè volem que sigui un Ral·li el més segur possible.

 • Vota per correu sense sortir de casa Vota per correu sense sortir de casa 25 de gener de 2021

  Exerceix el dret a vot sense sortir de casa en les eleccions previstes per al 14 de febrer de 2021. Es recomana el vot per correu per reduir la presència de votants als col·legis electorals el dia de les eleccions. El col·legi electoral estarà situat al pavelló esportiu.

 • Revisió ITV vehicles agrícoles i ciclomotors Revisió ITV vehicles agrícoles i ciclomotors 25 de gener de 2021

  Us informem que la Unitat Mòbil efectuarà les revisions ITV als vehicles agrícoles (tractors i remolcs) i la inspecció periòdica obligatòria als ciclomotors de 49 cm3  al polígon industrial de Sant Julià de Vilatorta el 23 de febrer de 2021 de les 9 del matí a les 2 de la tarda.

 • Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya, a partir del 7 de gener Es mantenen les restriccions a Catalunya fins al 7 de febrer 19 de gener de 2021

  El govern prorroga fins al 7 de febrer les mesures i restriccions a Catalunya vigents actualment contra la covid-19. Les mesures es van posar en marxa el 7 de gener i finalitzaven aquest diumenge. L’empitjorament de les dades sobre la pandèmia, però, fa que el govern opti per ampliar-les fins al 7 de febrer.

 • Sessió plenària Vols veure el ple municipal de dilluns 18 de gener? 19 de gener de 2021

  Si no vas poder seguir seguir la sessió plenària extraordinària del dilluns 18 de gener de 2021, la pots veure a l'enllaç adjunt.

 • subvenció Aconseguim una subvenció de 68.127 € per finançar actuacions urgents 19 de gener de 2021

  Quan des de l’equip de govern de l’Ajuntament proposem fer una obra nova busquem sempre fonts de finançament externes, és a dir, subvencions de Generalitat, Diputació de Barcelona o altres, que ajudin a pagar el cost del projecte. 

 • Eix Empresarial Marc Riba i Laura Padrisa entren en el coworking Eix Empresarial amb el suport de l'Ajuntament de Sant Julià 14 de gener de 2021

  Marc Riba i Laura Padrisa són els beneficiaris dels ajuts per a l’allotjament en un espai del coworking Eix Empresarial, convocats per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. 

 • Els Mossos d'Esquadra milloren el servei a la ciutadania Implanten la cita prèvia per posar denúncies a les comissaries dels Mossos d’Esquadra 13 de gener de 2021

  La Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra ha posat en marxa un sistema de cita prèvia per a posar denúncies amb l’objectiu d’oferir un millor servei a la ciutadania. 

 • Neix Reempresa Neix Reempresa | Municipis Petits per impulsar el comerç local als municipis petits de la demarcació de Barcelona 12 de gener de 2021

  La Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona i el Centre de Reempresa de Catalunya (una iniciativa de la Cecot i Autoocupació) treballen plegats per tal d’afavorir la compravenda de negocis als pobles i petites ciutats de la demarcació de Barcelona. L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta participa en aquest projecte.

 • AGBAR SOREA passa a dir-se AGBAR com a conseqüència d'una integració empresarial 11 de gener de 2021

  A partir de l'1 de gener del 2021 la companyia d'aigües SOREA queda integrada plenament al grup empresarial del que forma part i n'adoptarà el nom, passant-se a dir AGBAR

 • Casal Núria L’Ajuntament bonifica la llicència d'obres del Casal Núria 5 de gener de 2021

  La nova propietat del Casal Núria està endegant la restauració de l’edifici per rehabilitar els pisos del majestuós Casal i l’edifici adjacent –la casa on hi havia la barberia-.

 • vot per correu Ja pots sol·licitar el vot per correu pel 14F: aquest cop, també per internet 4 de gener de 2021

  En primer lloc, la sol·licitud del vot es pot fer com sempre a l'oficina de Correus, però aquest cop es pot demanar també per internet amb un certificat digital (com el DNI electrònic o l'idCAT). La petició es pot fer fins al 4 de febrer.

 • Noves restriccions als patinets elèctrics Noves restriccions als patinets elèctrics 4 de gener de 2021

  A partir d’aquest 2 de gener els patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal estan sotmesos a una nova normativa de la Direcció General de Trànsit,  que preveu diverses novetats i restriccions en la seva circulació.

 • Horaris del Bibliobús Horaris del Bibliobús el mes de gener 4 de gener de 2021

  Us comuniquem que els horaris i freqüències del bibliobús continuen veient-se afectats per les mesures vigents, que continuaran aplicant-se durant aquest mes de gener. El Bibliobús serà, doncs, a Sant Julià de Vilatorta, el 14, 21 i 28 de gener de les 3 a 2/4 de 6 de la tarda.

 • Canvis en l’ordenança de la llar d’infants Canvis en l’ordenança de la llar d’infants 4 de gener de 2021

  Per aquest curs 2020-2021 s’han introduït alguns canvis en l’ordenaça que regula la llar d’infants municipal Patuleia. S’adapten els menús apostant pels aliments frescos i de proximitat, s’eliminen els aliments processats, excepte els canelons i les croquetes, i es redueixen els aliments congelats. 

 • borsa de tècnics per a la Patuleia Convocada una borsa de tècnics per a la Patuleia 4 de gener de 2021

  La llar d’infants Patuleia té una plantilla de mestres estable. Aquest curs, la covid-19 ha obligat a contractar més mestres per poder mantenir els grups bombolla de forma estable per evitar l’encreuament d’alumnes i professionals, la qual cosa ha exhaurit les persones integrants de la borsa que hi havia disponible des de feia tres anys. 

 • Recollida de residus Consulta els calendaris de la recollida de residus del 2021 1 de gener de 2021

  Ja estan disponibles a la web els calendaris 2021 de recollida de residus. Els podeu consultar clicant aquí

 • Festes locals per al 2021 Festes locals per al 2021 31 de desembre de 2020

  D’acord amb el calendari de festes laborals de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha escollit com a festes locals pel 2021 el dilluns 21 de maig —Pasqua Granada— i 26 de juliol —dilluns després de la Festa Major.

 • calendari vilatortí de 2021 Els fòssils de Vilatorta, tema del calendari vilatortí de 2021 31 de desembre de 2020

  La història de la terra i de la vida està escrita dins les pedres. La geologia ens permet llegir i entendre la seva evolució. Els orígens geològics de Vilatorta s’expliquen senzillament estudiant els colors i la composició del seu rocam. 

 • Commemoració de Sant Julià, patró de la Parròquia 31 de desembre de 2020

  El dissabte 9 de gener commemorem la celebració de Sant Julià. Enguany aprofitarem aquesta data per rendir homenatge a les víctimes de la covid-19 i a tots aquells que han treballat de manera altruista per fer front a la pandèmia.

 • En marxa el Pla director de les vies ciclistes d’Osona En marxa el Pla director de les vies ciclistes d’Osona 30 de desembre de 2020

  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’ha implicat i participa activament en el projecte “Moure's a peu i en bicicleta a Osona", un pla director de vies ciclistes d'Osona, promogut pel Consell Comarcal. En les dues jornades de treball que s’han fet fins ara, hem presentat diverses propostes per detallar-ne el traçat.

 • Subvencions a les entitats Subvencions a les entitats 28 de desembre de 2020

  L'Ajuntament ha atorgat les subvencions de la convocatòria de l'any 2020 a les entitats sense afany de lucre del municipi, d’acord amb els criteris de valoració i puntuació establerts. Els imports es calculen a partir de les sol·licituds de les entitats, amb un barem que els atorga més o menys punts en funció de les activitats organitzades l’any anterior, de la seva regularitat o de les seves necessitats. 

 • Nadal en vers Nadal en vers 23 de desembre de 2020

  Reserva la teva entrada a Infovilatorta app per venir a veure el Nadal en vers. Valentí Maymó recitarà El Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. El dissabte 26 de desembre, a les 6 de la tarda, al Saló Catalunya (aforament limitat). En cas de no reservar, caldrà venir abans al Saló Catalunya.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40