Apunta’t als tallers del Keràmik 2024

Divendres, 3 de maig de 2024 a les 13:30

El dissabte 1 de juny arriba Keràmik, la festa d'experiències amb fang, amb un format participatiu i sensorial per apropar la ceràmica a tots els públics. El parc de les Set Fonts tornarà a ser l’escenari on es concentraran totes les activitats. Ja us podeu inscriure als tallers. Consulteu el programa i no us perdeu les novetats, enguany ens visita el Llucià Ferrer i acomiadarem la festa amb un concert amb instruments de ceràmica.

Enguany hi tornarà haver tallers i activitats relacionades amb el fang, tant per infants com per adults: safates i bols, ceràmica a cegues, trepitja fang, crea el teu personatge, transfer ceramicogràfic, taller de titelles, massatges amb fang i torratxes per plantes.

No hi faltaran artesans ceramistes i institucions que exposaran i vendran al públic la seva obra.

També comptarem amb un documental i col·loqui “Mans destres” a càrrec dels ceramistes Pep Madrenas i Jan Madrenas, que també presentaran una exposició: “Foc al batan”.

Amb la idea que la gent passi tot el dia al parc i gaudeixi de l’entorn i de les activitats que proposa Keràmik, es podrà menjar a la zona de food trucks i a la zona de pícnic.

“Torneja’t” ens tornarà a dur una master class de ceràmica dirigida pel ceramista Jan Madrenas, on hi podran participar fins a 20 grups d’entre 4 i 6 persones, formats per família, amics o simplement coneguts. El Torneja’t serà conduit i amenitzat per Llucià Ferrer.

La tradició terrissaire de Sant Julià hi serà present amb Salvador Capdevila que farà una demostració de fer peces amb el torn de peu. En Vador, fill d’en Joan Capdevila -l’últim terrisser de Vilatorta-, prové de la nissaga de terrissers de ca la Llebre.

La jornada es clourà amb un concert on els instruments de ceràmica seran els protagonistes.

Darrera actualització: 07.05.2024 | 08:13