Comerç

Directori de comerços

En aquest enllaç trobareu el directori de comerços

Notícies

  • 9 de gener de 2024 Premiats al "Per Nadal comerç local" Premiats al

    Aquest 8 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es va fer el sorteig dels guanyadors de la campanya "Per Nadal comerç local" organitzada des de l'Associació de Comerciants de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons i l'Ajuntament.

  • 30 de novembre de 2023 Campanya de Nadal del comerç local Cartell de la campanya

    El passat 1 de desembre va començar la campanya "Per Nadal comerç local" organitzada des de l'Associació de Comerciants de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons i l'Ajuntament.

  • 9 de novembre de 2023 Dilluns passat es van entregar els premis a les cases participants del concurs "Cases de por" 2023 Alfred Verdaguer, de l’Associació de comerciants, juntament amb l’alcaldessa i la regidora van entregar el premi a la guanyadora del concurs, per la casa “El inframundo”

    Després del ple ordinari del 6 de novembre, Marta Cornellas, alcaldessa i Montse Sanz, regidora de comerç, van fer entrega dels premis als participants de les “Cases de por” 2023. L’entrega dels premis també es va retransmetre en streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament. Mireu en aquest enllaç

Darrera actualització: 01.08.2023 | 14:44