Biblioteca municipal Anton Carrera

La biblioteca Anton Carrera de Sant Julià de Vilatorta és de titularitat municipal, forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals -XBM- (bibliotecavirtual.diba.cat) i funciona a través d’un conveni entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.

Compta amb un fons inicial subministrat per la Diputació de més de 7.000 documents: novel·la, narrativa, poesia, teatre, còmic i llibres agrupats per temàtiques diverses  -viatges, cuina, ciència, bricolatge, etc.-, CD, DVD i jocs de taula. També hi haurà revistes i premsa diària. En un futur el fons es nodrirà d’aportacions de la Diputació, l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

La biblioteca, atesa per una directora i dos tècnics auxiliars, oferirà servei d’autopréstec, préstec interbibliotecari, bústia de retorn de documents, consulta i lectura del fons, accés al catàleg col·lectiu (aladi.diba.cat), servei d’assessorament als lectors, punt de servei a internet, impressions i gravacions i treballs, visites guiades, sala per fer treballs en grup, informació d’interès local i turístic, etc.

Per fer ús dels seus serveis caldrà disposar del carnet d’usuari de biblioteques que es pot sol·licitar gratuïtament a la mateixa biblioteca. Aquest carnet serveix per a totes les biblioteques de la xarxa.

És previst que al llarg de l’any la biblioteca organitzi un club de lectura, activitats d’àmbit musical, xerrades sobre salut i temes diversos, hores de conte, etc. Amb la col·laboració de l’Espai Guilleries Savassona planificarà activitats relacionades amb el territori. També promourà la participació ciutadana per definir continguts que interessin als usuaris com ara activitats, adquisició de fons, recursos, etc.

Horaris d’obertura:

-Horari d’estiu (entre l’1 de juny i el 30 de setembre):

els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 1 del migdia

i de dilluns a dijous de 2/4 de 4 a les 8 del vespre;

-Horari d’hivern (entre l’1 d’octubre i el 31 de maig):

els dimecres, dijous i dissabtes de 10 a 1 del migdia

i de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a les 8 del vespre.

Telèfon: 93 135 57 46

Avinguda de Montserrat, 18 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
-Horari d’hivern (entre l’1 d’octubre i el 31 de maig)
els dimecres, dijous i dissabtes de 10 a 1 del migdia
i de dilluns a divendres de 2/4 de 4 a les 8 del vespre
Darrera actualització: 16.05.2024 | 18:39