TIC

Notícies

 • 5 d'agost de 2022 Canvi de la telefonia de l'Ajuntament a tecnologia IP Canvi de la telefonia de l'Ajuntament a tecnologia IP

  El telèfon de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, 93 812 21 79, va patir una nova avaria. Aquest problema ha passat altres vegades i provoca molèsties a la població, ja que l'Ajuntament vol donar sempre servei directe. Per aquest motiu, l'equip de govern va decidir precipitar el canvi a telefonia IP, que estava programat a mitjans del mes de juliol.

 • 20 de juliol de 2022 Gencat.cat obre un nou espai per a la gestió de situacions quotidianes Situacions de vida

  "Situacions de vida" és un espai de la web gencat.cat dedicat a les qüestions i preguntes que sorgeixen a la vida quotidiana de les persones: Què cal fer si canvio de pis o em quedo a l'atur? Com puc reduir la factura elèctrica? Què he de fer si decideixo casar-me pel civil?. L'espai conté informació pràctica, explicada de manera senzilla per tal de resoldre i gestionar tots els dubtes de la ciutadania. 

   

   

   

 • 20 de maig de 2022 Sabies que a Sant Julià tenim punts de WiFi públic? WIFI

  La Comissió Europea va concedir una subvenció a l’Ajuntament per a la instal·lació de punts WiFi al municipi a través del programa de subvencions WiFi4EU. A través de la subvenció es van instal·lar punts a equipaments municipals com el camp de futbol i el recinte poliesportiu, les piscines, l’skatepark, la plaça major, la plaça Catalunya, Vilalleons o, fins i tot, una zona del parc de les Set Fonts.

Darrera actualització: 16.02.2022 | 09:05