Creació d'Espai Familiar de Petita Infància

Dijous, 3 de novembre de 2022 a les 11:00

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta a través del Consorci Osona de Serveis Socials proposa durant el mes de novembre i desembre, moment en què el dies s’escurcen,  la creació d’un espai educatiu i de socialització adreçat a infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies acompanyades de professionals de l’àmbit educatiu i social amb Joc Joliu. 

Aquest espai familiar es portarà a terme els dimarts a la tarda de les 5 fins a dos quarts de 7 a la Sala de Conferències del Pavelló.

Els espais familiars són espais creats per infants i famílies on poder jugar, experimentar, moure’s i crear de forma segura i en convivència amb altres infants i adults. Així com també, esdevenen espais compartits amb altres famílies per a dialogar i reflexionar sobre l’experiència d’educar des de l’escolta i el respecte, en un temps exclusiu amb l’infant per aprendre i créixer junts i juntes.

La participació a l’espai familiar és gratuïta però cal inscripció prèvia. Aquestes es faran a l’ajuntament a partir del dilluns 7 de novembre. L'activitat començarà a partir del 15 de novembre, els dimarts a la tarda, i finalitzarà el dimarts 20 de desembre. Per poder dur a terme l'activitat caldrà que hi hagi un número mínim d'inscrits. 

Darrera actualització: 03.11.2022 | 12:19